Eiropas Sporta nedēļa

23.-30. septembris

Eiropas Sporta nedēļa Latvijā un visā Eiropā notiks trešo gadu, šogad tā norisināsies no 23. līdz 30. septembrim un tās mērķis – mainīt iedzīvotāju paradumus un aicināt būt fiziski aktīvākiem.

Sportosim kopā ar ģimeni, izglītības iestādēs, darba vietās, sporta un fitnesa klubos un brīvā dabā.

Lai uzzinātu vairāk par Eiropas Sporta nedēļu spied šeit!

3
0
4
9
3
7
plānotais dalībnieku skaits
5
2
4
plānotais pasākumu skaits

#BeActive

Tiekamies Pirmajā spēka un izturības pasaules čempionātā, pie Brīvības pieminekļa. No plkst.12:00-16:00 demonstrē vingrinājumu, kuru var pildīt jebkurā vecumā gan sievietes, gan vīrieši, kuru katram vajadzētu iekļaut savā rīta rutīnā
Paldies komandai visā Latvijā! Turamies kopā🙏🏻
dviņu spēle var sāktoss-
Šodien notika Diskusija "Zināšanas un Basketbols" kopā ar Anatoliju Kreipānu un Ainaru Bagatski
Skaties tiešraidi http://live.tiesraides.lv/sportacentrs.tv/live/6 no Brīvības pieminekļa notiekošās futbola spēles ar mūsu brīnišķīgo žurnālisti
⚽️Kaspars Gorkšs: "Plaša un labi organizēta tautas futbola sistēma ir viens no priekšnoteikumiem Latvijas futbola izaugsmei 🇱🇻 Ir laime redzēt šeit tik izcilu futbola laukumu, kurā visdažādākie cilvēki spēlē ar tādu prieku!"
Šodien, 23. Septembrī pie Brīvības pieminekļa norisinās futbola maratons. Arī futbola freestyle puiši no Baltkrievijas jūs visus aicina atbalstīt spēlētājus un izbaudīt dažādos šovus. Gaidam!!
Jau rīt BeActive Futbola maratons, kurā spēlēsim futbolu ar sajūtu, ka laukumā esam gluži kā vēstnesis

Piedalies un laimē

STIGA galda hokejs un galda futbols, STIGA GAMES badmintona komplekts ‘’Weekend’’, novuss MedusKoks ‘’CLUB’’, WILSON Jumbo Ball ar Aļonas Ostapenko parakstu un Eiropas Sporta nedēļas vēstnešu parakstītu futbola bumbu.

Jauns multisporta pulkstenis ar GPS – Suunto Spartan Trainer Wrist HR. Tas ir plāns un viegls un piedāvā lieliskas, daudzpusīgas treniņa funkcijas, ikdienas aktivitāšu uzskaiti, kā arī pulsa nolasīšanas tehnoloģiju no plauksta locītavas.

Brauciens uz Fēru Salām kopā ar Latvijas Futbola izlasi. Aviobiļetes, nakšņošana divām personām un divas biļetes uz Latvijas futbola izlases spēli.

Paldies visiem, kuri piedalās #BeActive 30 dienu izaicinājumam! Reģistrācija ir noslēgusies! Vēlamies atgādināt, ka, lai sekmīgi piedalītos izaicinājumā, un beigās pretendētu uz kādu no balvām, Tev sociālajos tīklos Facebook.com vai Instagram.com jāievieto foto/video liecība ar mirkļbirkām #BeActiveLatvia un/vai #BeActive, kad esi uzsācis izaicinājumu, un pēc 30 dienām, kad to noslēdz. Uzvarētāji tiks paziņoti 30. septembrī!

Aicinām ikvienu turpināt savu ikdienu papildināt ar veselīgiem un aktīviem paradumiem!

SPORTSCOMM ’17

Sporta komunikācijas forums SPORTSCOMM ’17

Pārmaiņas tautas sporta mārketingā

Kas ir tas, kas 21. gadsimtu padara par aktivitātes, veselības un ķermeņa kulta laikmetu? Kas ir tie, kam izdevies iekustināt sevi un apkārtējos?
Kāda būs sporta un fitnesa nākotne – mode, tehnoloģijas, reklāmas saukļi, kas liks mums kustēties?

Vai mūs sagaida uz sportiskiem rezultātiem būvēta sabiedrība?
Vai sporta mārketings spēs atrast jaunus veidus, ceļus un produktus, kam pietiks spēka noturēt apmeklētāju plūsmas sporta klubu un pasākumu virzienā?
Kā uzrunāt tos, ko vēl nevienam nav izdevies ieinteresēt, kā sasniegt jaunas interesentu grupas, ko līdz šim nav izdevies apgūt?

Eiropas Sporta nedēļas ietvaros – viedokļi un pētījumi, diskusijas par jaunumiem, tendencēm, izaicinājumiem un nākotnes risinājumiem sporta mārketingā Latvijā un ārpus tās – Sporta komunikācijas forumā “SPORTSCOMM ’17”.

Lektori:
Artūrs Mednis – mediju speciālists; Aigars Nords – uzņēmējs un “Lattelecom Rīgas maratona” rīkotājs; Raimonds Elbakjans – Ghetto Games dibinātājs; Sergejs Vaido – sporta mārketinga speciālists; Reinis Ošenieks – LTV Sporta žurnālists; Noel Mooney – UEFA mārketinga menedžeris; Reinis Zitmanis – Latvijas digitālais čempions u.c.

Moderators: Renārs Zeltiņš

Norises laiks: 2017. gada 26. septembris
Norises vieta: Latvijas Nacionālā bibliotēka, 11. stāvs Tiešraide:
Rīko: Latvijas Sporta federāciju padome

BeActive vēstneši

Ineta Radeviča
Ineta Radeviča

Olimpiete, pasaules čempionāta medaļniece un Latvijas rekordiste. Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente. Iedvesmo cilvēkus sportot un dzīvot aktīvu dzīvesveidu.

Edgars Gauračs
Edgars Gauračs

Profesionāls futbolists, šobrīd Jūrmalas futbola komandas “Spartaks” kapteinis, uzbrucējs, kurš savu ikdienu velta jauno futbolistu apmācībai projektā “Future Football”.

Maija Tīruma
Maija Tīruma

Olimpiete, ieguvusi Eiropas čempionāta zelta un divas pasaules čempionāta bronzas medaļas kamaniņu braukšanā. Elīzas Cauces māsa un trenere. Māsas ir kā tandēms jeb zobrats ar ķēdi, kas kopā virzās uz priekšu.

Elīza Cauce
Elīza Cauce

Olimpiete un Latvijas čempione kamaniņbraukšanā. Viņas mērķis ir augstākie sasniegumi sportā. Elīza ir Maijas māsa. Māsas ir kā tandēms, ceļā uz augstākajiem sportiskajiem sasniegumiem.

Raimonds Elbakjans
Raimonds Elbakjans

Ielu sporta un ielu kultūras kustības “Ghetto Games” līderis un dvēsele. 2016.gadā ieguva Eiropas Komisijas balvu sportā “#BeActive Award Local Hero”.

Alvils Brants
Alvils Brants

2016. gada pasaules vicečempions parabobslejā un Jūrmalas gada sportists paralimpiskajos sporta veidos. Lai arī paraboblsejam pievērsies tikai pirms dekādes, viņš ir neatlaidīgs un gatavojas sevi pierādīt 2022. gada Pekinas paralimpiskajās spēlēs.

Jansonu ģimene
Jansonu ģimene

Ģimene, kuru vieno sports, mīlestība pret basketbolu un Latviju. Daigas un Ziedoņa ģimenē sporto visi – arī meitas Līga un Liene. Gan Daiga, gan Ziedonis no lieliskiem spēlētājiem kļuvuši par atzītiem treneriem.

Dins Vecāns
Dins Vecāns

Ikdienā arhitekts un garo distanču skrējējs, šogad kļuva par akcijas “Apskrien Latviju” dzinējspēku, iedvesmojot citus kopā ar viņu 22 dienās apskrienot apkārt Latvijai, savukārt 2016. gadā iekustināja Eiropu 28 dienās noskrienot 28 maratonus, 28 valstīs.

Reinis Ošenieks
Reinis Ošenieks

Latvijas Televīzijas sporta žurnālists, kurš ikdienā aizraujas ar aktīvu dzīvesveidu. Varbūt tieši tāpēc, ka bijis klātienē gan vēsturiskos mirkļos pasaules sportā, gan līdzās stāvot piedzīvojis Latvijas sasniegumus.

Atrodi pasākumu

Gaidāmie pasākumi Notikušie pasākumi

pasākumipasākums

    Pasākumi

    Pasākums
    Norises laiks
    Atrašanās vieta
    
                    
    • Sporta diena
      28.08.2017 10:00
      Liepāja, Ventspils iela 51 un Vānes iela 4

      Masu pasākums

      Organizē
      PIKC ''Liepājas Valsts tehnikums''

      26164679
      Sporta diena veicinās jauniešu vēlmi nodarboties ar sportu un fiziskām aktivitātēm, papildus nodrošinot grupu kolektīva saliedēšanos. Atklāšana 10:00 ar kopīgu vingrošanu. Kontrolpunktos tiek popularizēti basketbols, vieglatlētika, futbols, hokejs u.c. sporta veidi. Noslēgumā ielu vingrotāju šovs.

    • Sporto visi!
      15.09.2017 10:00
      Gulbene, Gulbenes 2PII

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      sporta skolotāja

      26427902
      Lietus gadījumā notiks citā dienā. Pasākums pirmsskolas vecuma bērniem, kas notiks pirmsskolas izglītības teritorijā. Sporta pasākumā iekļautas kustību rotaļas, vingrošana, rotaļas ar bumbu, orientēšanās.

    • Muzikāli radošā orientēšanās "Arodi sevī Kokaru!"
      16.09.2017 14:00
      Ozolkalns, Gulbenes novads

      Cits

      Organizē
      Dace Anča

      29295359
      Vislatvijas skolu koru orientēšanās sacensības "Atrodi sevī Kokaru!" Distance vīsies pa brāļu Kokaru dzimtajām takām, dalībniekiem jāatrod 6 kontrolpunkti, kuros jāveic uzdevumi, kas saistīti ar Kokaru bērnību.

    • Tematiskie sporta vakari
      18.09.2017 19:00
      Vaiņodes novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Artūrs Blumbergs, Dainis Svistuhins, Artūrs Auders

      28624203
      No 18.09 līdz 22.09. Tematiskie sporta vakari Vaiņodes novadā. Lai mudinātu Vaiņodes novada iedzīvotājus uz fiziskām aktivitātēm, tiek plānoti tematiskie sporta vakari visas nedēļas garumā. Nūjošana, skriešana, riteņbraukšana, vingrošana, sporta spēles u.c. dažādas fiziskās aktivitātes. Vairāk informācijas pa tālruni 28624203.

    • VESELĪBAS OTRDIENA 2017. Noslēguma 10. posms
      19.09.2017 19:00
      Salaspils, Rudzu iela 2, Salaspils sporta nama stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Salaspils sporta nams

      20733333
      Eiropas Sporta nedēļā atzīmēsim skriešanas seriāla "Veselības otrdiena 2017", kas notika visas vasaras garumā, noslēgumu. Skrējiena ilgums ir 30 minūtes, kuru laikā jāveic pēc iespējas lielāks stadiona apļu skaits, kas katru skrējiena reizi tiek summēts kopā un tiks noskaidrots aktīvākais un ātrākais skrējējs/skrējēja.

    • Sporto Limbažu pilsētas mazie
      21.09.2017 9:45
      Limbaži, Parka iela 36

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26332823
      Sporta diena Limbažu pilsētas un Ozolaines pirmsskolas izglītības iestāžu 4-6 gadniekiem.

    • Olimpiskā diena 2017 Bēnes VSK kopā ar pludmales volejbolistu Mārtiņu Pļaviņu
      21.09.2017 10:00
      Auces novads, Bēnes pagasts, Jelgavas iela 26

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Liene Kuļijeva

      26133692
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Bēnes vidusskolā. Olimpiskās dienas rītā vingrošana visiem kopā. Pēc tam pludmales volejbola laukuma atklāšana kopā ar Mārtiņu Pļaviņu.

    • Veselības diena mazajiem krāslaviešiem
      22.09.2017 8:30
      Krāslava, Aronsona iela 1, Krāslava, LV5601

      Masu pasākums

      Organizē
      Biedrība "Pīlādzītis klubs"

      28371980
      “Sāc Veselības dienā un turpini ik dienu!” Biedrība "Pīlādzītis klubs" Organizē Krāslavas novada pirmsskolas vecuma bērniem veselības dienu tautas sportā. Aktivitātes- Olimpiskā vingrošana, meistarklases par sporta ietekmi sirds, asinsvadu u.c. slimību profilaksē, sporta stafetes un zīmējumu konkurss.

    • Olimpiskā diena 2017 Gaigalavas pamatskolā
      22.09.2017 9:15
      Rēzeknes novads, Gaigalava, Skolas iela 3

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Aina Ceirule

      26295257
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Gaigalavas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 reģionālajā sporta centrā "Sarkandaugava"
      22.09.2017 9:30
      Rīga, Sarkandaugavas ielā 22/24, reģionālais sporta centrs "Sarkandaugava"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Puškina licejs

      +37126160770
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākuma dalībnieki ir 1. -4. klases izglītības iestāžu audzēkņi , pedagogi, vecāki un citi. Pasākums sāksies ar kopīgo Olimpisko rīta vingrošanu. Programmā stafetes un citas aktivitātātes svaigā gaisā.

    • Olimpiskā diena 2017
      22.09.2017 9:30
      Skrīveru novads

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Skrīveru II

      28373530
      Kopīgā vingrošana. Sporta diena.

    • Olimpiskā diena 2017 Rēzeknē
      22.09.2017 09:30
      Rēzekne, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26338821
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Rīgā
      22.09.2017 09:30
      Rīga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29139935
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Rīgas Hanzas vidusskolā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas stadionā, 66 Rīgas pirmsskolas izglītības iestādēs un 96 Rīgas vispārējās izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Riebiņu novadā
      22.09.2017 09:30
      Riebiņi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26567991
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Riebiņu vidusskolā, Dravnieku pamatskolā, Rušonas pamatskolā, Sīļukalna pamatskolā, Galēnu pamatskolā un Riebiņu pirmsskolas izglītības iestādē ''Sprīdītis''.

    • Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā
      22.09.2017 09:30
      Talsi, Kareivju iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      Talsu novada Sporta skola

      26394514
      Talsu novada vispārizglītojošo mācību iestāžu audzēkņi no 8.-9. un 10.-12. klasēm piedalīsies vieglatlētikas sacensībās, sekojošās disciplīnās 60m, 800m, tāllekšana, lodes grūšana, augstlēkšana, šķēpmešana.

    • Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā "Vidusskolu kauss" un "JVK'' vieglatlētikā."
      22.09.2017 09:30
      Talsi, K.Mīlenbaha iela 32a

      Masu pasākums

      Organizē
      Talsu novada Sporta skola

      26394514
      Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā "Vidusskolu kauss" un ''JVK'' vieglatlētikā, pasākumā piedalās 8.-12. klašu skolnieki no Talsu novada un tuvumā esošajiem novadiem. Dalībnieki piedalīsies pa visam 6 disciplīnās. Tāllekšanā, 60m, 800m un 1000m, Lodes grūšanā, Augstlēkšanā, Šķēpmešanā.

    • Rīta vingrošana skolā
      22.09.2017 9:30
      Liepāja, Dunikas iela 9/11

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Liepājas 8.vidusskola

      29152453
      Sākumsskolas skolēniem.

    • Olimpiskā diena 2017 Alojas novadā
      22.09.2017 09:30
      Aloja

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26680829
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Latvijas Futbola federācijas MTC ''Staicele'', Staiceles vidusskolā, Alojas Ausekļa vidusskolā un Ozolmuižas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vārkavā
      22.09.2017 09:50
      Vārkava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26543751
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Vārkavas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jaunsātu skolā
      22.09.2017 9:50
      Tukuma novads, Jaunsātu pagasts, Abavnieki, "Jaunsātu skola"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Linda Kairiša

      28307284
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības.  Pasākums risināsies Jaunsātu skolā, kur vingrosim pēc Olimpiskās dienas kompleksa un pēc tam kopā darbosimies stafetē.

    • Olimpiskā diena 2017 Liepupes vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Salacgrīva

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28626884
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Liepupes vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Saulkrastu skolās
      22.09.2017 10:00
      Saulkrasti

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26524083
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pirmsskolas izglītības iestādē ''Rūķītis'' un Zvejniekciema vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Siguldas skolās
      22.09.2017 10:00
      Sigulda

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29360283
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies sešās Siguldas vispārizglītojošās skolās.

    • Olimpiskā diena 2017 Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā
      22.09.2017 10:00
      Preiļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29556446
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzijā.

    • Olimpiskā diena 2017 Mārupes pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Mārupe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26354027
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Mārupes pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Skultes sākumskolā
      22.09.2017 10:00
      Skulte

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26354027
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Skultes sākumskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Mārupes PII
      22.09.2017 10:00
      Mārupe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26354027
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pirmsskolas izglītības iestādēs ''Zeltrīti'', ''Lienīte'', ''Namiņš'', ''Mazulītis Rū'', ''Zelta Rasa'' un ''Mārzemīte''.

    • Olimpiskā diena 2017 O.Kalpaka Meirānu pamatskolā.
      22.09.2017 10:00
      Lubāna

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26649344
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies O.Kalpaka Meirānu pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Preiļu Brīvajā skolā
      22.09.2017 10:00
      Preiļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29556446
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Preiļu Brīvajā skolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Liepupes vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Salacgrīva

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28626884
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Liepupes vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Skrīveru Sociālās aprūpes centrā ''Ziedugravas''
      22.09.2017 10:00
      Skrīveri

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28373530
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Sociālās aprūpes centrā ''Ziedugravas''.

    • Olimpiskā diena 2017 OC Limbaži airēšanas bāzes apkārtnē
      22.09.2017 10:00
      Limbaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26332823
      Pasākuma mērķauditorija - 1.-12.klases skolēni. Pasākums iesāksies ar kopīgu rīta vingrošanu. Tas risināsies OC Limbaži airēšanas bāzes apkārtnē. Aktivitātes svaigā gaisā!

    • Olimpiskā diena 2017 Limbažu Jaunatnes parka teritorijā
      22.09.2017 10:00
      Limbaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26332823
      Pasākuma mērķauditorija - 1.-12.klases skolēni. Pasākums iesāksies ar kopīgu rīta vingrošanu. Tas risināsies Jaunatnes parka teritorijā. Aktivitātes svaigā gaisā!

    • Olimpiskā diena 2017 Skrīveros
      22.09.2017 10:00
      Skrīveri

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28373530
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Skrīveru novada domē un pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Mazzalves pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Ērberģe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29339832
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Mazzalves pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Salaspils 2.vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Salaspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28600557
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Salaspils 2.vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Salaspils pirmsskolas izglītības iestādēs
      22.09.2017 10:00
      Salaspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28600557
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pirmsskolas izglītības iestādēs ''Atvasīte'', ''Jāņtārpiņš'', ''Ritenītis'', ''Saime'', ''Saulīte'', ''Daugaviņa''.

    • Olimpiskā diena 2017 Raunas pirmsskolas izglītības iestādēs
      22.09.2017 10:00
      Rauna

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29330688
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Raunas pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 A.Eglīša Ļaudonas vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Ļaudona

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies A.Eglīša Ļaudonas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vestienas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Vestiena, Vestienas muiža

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Vestienas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Zaķumuižas izglītības iestādē
      22.09.2017 10:00
      Zaķumuiža, Skolas iela 3

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29576220
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Zaķumuižas izglītības iestādē.

    • Olimpiskā diena 2017 Ropažu PII ''Annele''
      22.09.2017 10:00
      Ropaži, Centra iela 4

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29576220
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pirmsskolas izglītības iestādē ''Annele''.

    • Olimpiskā diena 2017 Salaspils 1.vidusskolā.
      22.09.2017 10:00
      Salaspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28600557
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Salaspils 1.vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Preiļu 1.pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Preiļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29556446
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Preiļu 1.pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jaunmārupes pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādē
      22.09.2017 10:00
      Jaunmārupe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26354027
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Jaunmārupes pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādē.

    • Olimpiskā diena 2017 Saldus novada izglītības iestādēs
      22.09.2017 10:00
      Saldus

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      27492522
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies visās Saldus novada skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Saldus Kalnsētas parkā
      22.09.2017 10:00
      Saldus

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      27492522
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Saldus Kalnsētas parkā.

    • Olimpiskā diena 2017 Bērzaunes pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Bērzaune, Ozolu iela 2

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Bērzaunes pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Neretas PII ''Ziediņš''
      22.09.2017 10:00
      Nereta

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29339832
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Neretas pirmsskolas izglītības iestādē ''Ziediņš''.

    • Olimpiskā diena 2017 Veselavas speciālā pirmsskolas izglītības iestādē ''Vālodzes''
      22.09.2017 10:00
      Veselava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26387244
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Veselavas speciālā pirmsskolas izglītības iestādē ''Vālodzes''.

    • Olimpiskā diena 2017 Dundagas PII "Kurzemīte"
      22.09.2017 10:00
      Dundaga

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pirmsskolas izglītības iestādes "Kurzemīte" teritorijā.

    • Olimpiskā diena 2017 Kalsnavas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Jaunkalsnava, Vesetas iela 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kalsnavas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Barkavas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Barkava, kolas iela 1

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Barkavas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 a/s ''Brīvais vilnis''
      22.09.2017 10:00
      Salacgrīva

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28626884
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies a/s ''Brīvais vilnis''.

    • Olimpiskā diena 2017 Biķernieku pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Biķernieki

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29103145
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Biķernieku pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Daugavpils skolās
      22.09.2017 10:00
      Daugavpils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26640007
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies pilsētas pamatskolās, vidusskolās un pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Kalupes pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Kalupe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29103145
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kalupes pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Dagdā
      22.09.2017 10:00
      Dagda

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      20014272
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Dagdas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Pāvilostas vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Pāvilosta

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      63484563
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Pāvilostas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Kuldīgas pilsētas estrādē
      22.09.2017 10:00
      Kuldīga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29810990
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kuldīgas pilsētas estrādē.

    • Olimpiskā diena 2017 Līvānu novadā
      22.09.2017 10:00
      Līvāni

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29537229
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Līvānu 1.vidusskolā, Līvānu 2.vidusskolā, pirmsskolas izglītības iestādē ''Rūķītis'', Jersikas pamatskolā, Rožupes pamatskolā, Sutru pamatskolā, Jaunsilavas pamatskolā, Rudzātu speciālajā internātpamatskolā, Rudzātu vidusskolā un Līvānu novada domē.

    • Olimpiskā diena 2017 Straupes pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Pārgauja

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      27808650
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Straupes pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Pļaviņu novada ģimnāzijas sporta laukumā
      22.09.2017 10:00
      Pļaviņas

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      25623474
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Pļaviņu novada ģimnāzijas sporta laukumā.

    • Olimpiskā diena 2017 Priekuļu vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Priekuļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26387244
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Priekuļu vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Preiļu 2.vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Preiļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29556446
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Preiļu 2.vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ludzā
      22.09.2017 10:00
      Ludza

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26418893
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Ludzas pilsētas ģimnāzijas stadionā un teritorijā.

    • Olimpiskā diena 2017 Lubānas vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Lubāna

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26649344
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Lubānas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Limbažu 3. vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Limbaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26334664
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Limbažu 3. vidusskolas sporta zālē.

    • Olimpiskā diena 2017 Durbē
      22.09.2017 10:00
      Durbe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26088345
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Durbes stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Dundagas novadā
      22.09.2017 10:00
      Dundaga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29191969
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Dundagas vidusskolā, Kolkas pamatskolā, Dundagas pirmsskolas izglītības iestādē ''Kurzemīte'' un Kolkas pirmsskolas izglītības iestādē ''Rūķītis''.

    • Olimpiskā diena 2017 Raunas vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Rauna

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29330688
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Raunas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Dobelē
      22.09.2017 10:00
      Dobele

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      25495679
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Dobeles Ķestermežā, Dobeles 1.vidusskolā, Dobeles sākumskolā un Dobeles pirmsskolas izglītības iestādēs ''Zvaniņš'', ''Sprīdītis'', ''Jāņtārpiņš''.

    • Olimpiskā diena 2017 Mārupes vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Mārupe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26354027
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Mārupes vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Salaspils sporta namā
      22.09.2017 10:00
      Salaspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28600557
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Salaspils sporta namā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ēdoles pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Ēdole

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29810990
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Ēdoles pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Turlavas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Turlava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29810990
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Turlavas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Mērsragā
      22.09.2017 10:00
      Mērsrags, Skolas iela 8

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26455993
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Mērsraga vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Pļaviņu PII ''Jumītis''
      22.09.2017 10:00
      Pļaviņas

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      25623474
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Pļaviņu pirmsskolas izglītības iestādē ''Jumītis''.

    • Olimpiskā diena 2017 Pļaviņu novada domē
      22.09.2017 10:00
      Pļaviņas

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      25623474
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Pļaviņu novada domē.

    • Olimpiskā diena 2017 Stalbes vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Stalbe

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      27808650
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Stalbes vidusskolā un struktūrvienībās.

    • Olimpiskā diena 2017 Vērgales pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Vērgale

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      63484563
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Vērgales pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vaboles vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Vabole

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29103145
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Vaboles vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Madonas sporta centrā
      22.09.2017 10:00
      Madona

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26574690
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Madonas sporta centrā.

    • Olimpiskā diena 2017 Rucavā
      22.09.2017 10:00
      Rucava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26830634
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Rucavas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ropažu vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Ropaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29576220
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Ropažu vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ķegumā
      22.09.2017 10:00
      Ķegums

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29472366
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Ķeguma komercnovirziena vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Rūjienā
      22.09.2017 10:00
      Rūjiena

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      22466400
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Rūjienas vidusskolā un pirmsskolas izglītības iestādē ''Vārpiņa''.

    • Olimpiskā diena 2017 Rundālē
      22.09.2017 10:00
      Rundāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26553747
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Pilsrundāles vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ķekavas novadā
      22.09.2017 10:00
      Ķekava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28233695
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Ķekavas vidusskolā, Ķekavas sākumskolā, Pļavniekkalna pamatskolā, Baložu vidusskolā, Privātajā pamatskolā ''Gaismas tilts 97'', Daugmales pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādēs ''Ieviņa'', Bitīte'', ''Zvaigznīte'', ''Avotiņš'', ''Namiņš''.

    • Olimpiskā diena 2017 Priekules novadā
      22.09.2017 10:00
      Priekule, Latvija

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26419756
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Priekules olimpiskajā centrā, Kalētu pamatskolā, Krotes pamatskolā un sākumskolā, Gramzdas pamatskolā, Virgas pamatskolā un Purmsātu speciālajā internāta skolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Liepas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Liepa, Rūpnīcas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26387244
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Liepas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Kocēnu novadā
      22.09.2017 10:00
      Kocēni

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26350635
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Kocēnu pamatskolā, Rubenes pamatskolā, pirmsskolas izglītības iestādē ''Auseklītis'', Jaunburtnieku pamatskolā un Jura Neikena Dikļu pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Piltenē
      22.09.2017 10:00
      Piltene

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26533674
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības.

    • Olimpiskā diena 2017 Kolkas pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Kolka, Kolkas pamatskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kolkas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Amatā
      22.09.2017 10:00
      Amata

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28602877
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Amatas skolās.

    • Olimpiskā diena 2017 Apes novadā
      22.09.2017 10:00
      Ape

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26165824
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Apes vidusskolā, Gaujienas pamatskolā, Vidagas Sikšņu pamatskolā, Trapenes pamatskolā un Gaujienas internātpamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Aizputē
      22.09.2017 10:00
      Aizpute

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26020548
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Aizputes vidusskolā, Aizputes pagasta pamatskolā, Apriku pamatskolā, Dzērves pamatskolā, Kalvenes pamatskolā un Māteru Jura Kazdangas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Alūksnē
      22.09.2017 10:00
      Alūksne

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      64381521
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijā, Alūksnes novada vidusskolā, ALūksnes pilsētas sākumsskolā, Bejas pamatskolā, Izenes pamatskolā, Jaunannas Mūzikas un mākslas pamatskolā, Jaunlaicenes pamatskolā, Liepnas internātpamatskolā, Liepnas vidusskolā, Malienas pamatskolā, Padedzes pamatskolā, pirmsskolas izglītības iestādēs ''Pienenīte'', ''Cālis'', ''Pūcīte'', ''Mazputniņš'' un ''Sprīdītis''.

    • Olimpiskā diena 2017 Alsungā
      22.09.2017 10:00
      Alsunga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29404887
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Alsungas vidusskolas stadionā un Alsungā.

    • Olimpiskā diena 2017 Aknīstē
      22.09.2017 10:00
      Aknīste

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28757477
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Aknīstes vidusskolā un pirmsskolas izglītības iestādē ''Bitīte''.

    • Olimpiskā diena 2017 Inčukalna novadā
      22.09.2017 10:00
      Inčukalns

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29229201
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Inčukalna sporta kompleksā un Vangažu vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ogrē
      22.09.2017 10:00
      Ogre

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29245365
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Ogres stadionā un novada pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Naukšēnos
      22.09.2017 10:00
      Naukšēni

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29404129
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Naukšēnu skolas un bērnudārza apkārtnē.

    • Olimpiskā diena 2017 Beverīnas novadā
      22.09.2017 10:00
      Beverīna

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29320572
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Brenguļu sākumskolā, J.Endzelīna Kauguru pamatskolā, Trikātas pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādē ''Pasaciņa'' Mūrmuižā.

    • Olimpiskā diena 2017 Bauskā
      22.09.2017 10:00
      Bauska

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28853522
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Bauskas pilsētas stadionā un Sporta namā ''Mēmele''.

    • Olimpiskā diena 2017 Brocēnu novadā
      22.09.2017 10:00
      Brocēni

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28249021
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Brocēnu vidusskolā, Blīdenes pamatskolā, Remtes pamatskolā, Gaiķu pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādēs ''Mūsmājas'', ''Varavīksne'' un ''Vālodzīte''.

    • Olimpiskā diena 2017 Ikšķilē
      22.09.2017 10:00
      Ikšķile

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28657029
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Ikšķiles vidusskolas stadionā, Tīnūžu pamatskolā un Ikšķiles vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ilūkstes novadā
      22.09.2017 10:00
      Ilūkste

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29495512
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Ilūkstes pilsētas stadionā, Bebrenes pagastā, Eglaines pamatskolā un Subates pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Dundagas vidusskolas sporta stadionā
      22.09.2017 10:00
      Dundaga

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies  Dundagas vidusskolas sporta stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Daugavpils Olimpiskajā centrā
      22.09.2017 10:00
      Daugavpils, Stadiona iela 1, Daugavpils Olimpiskais centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā Komiteja, Daugavpils Olimpiskais Centrs

      26640007
      Šogad Latvijas Olimpiskā komiteja organizē "Olimpisko dienu-2017", kas norisināsies visā Latvijā 22.septembrī. Daugavpils Olimpiskais centrs kā LOK oficiālais pārstāvis Daugavpilī, šajā dienā rīko centralizētu veselības dienu pamatskolu un vidusskolu audzēkņiem.

    • Olimpiskā diena 2017 Aizklrauklē
      22.09.2017 10:00
      Aizkraukle

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26446219
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Aizkraukles stadionā, pirmsskolas izglītības iestādēs ''Zīlīte'', ''Saulīte'', ''Auseklītis'', Aizkraukles pagasta sākumskolā, Aizkraukles profesionālā vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ādažos
      22.09.2017 10:00
      Ādaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29264758
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Ādažu vidusskolā, Ādažu brīvajā Valdorfskolā, Kadagas pirmsskolas izglītības iestādē un Ādažu pirmsskolas izglītības iestādē.

    • Olimpiskā diena 2017 Gulbenē
      22.09.2017 10:00
      Gulbene

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28705085
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Lejasciemā.

    • Olimpiskā diena 2017 Grobiņā
      22.09.2017 10:00
      Grobiņa

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26760024
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Skolas ielā 1, Kapsēdes pamatskolā, Bārtas pamatskolā, Gaviezes pamatskolā un Saules ielā 10.

    • Olimpiskā diena 2017 Limbažu OC
      22.09.2017 10:00
      Limbaži

      Masu pasākums

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26332823
      Pasākuma mērķauditorija - 1.-12.klases skolēni. Pasākums iesāksies ar kopīgu rīta vingrošanu. Tas norisināsies OC Limbaži sporta hallē un stadionā. Aktivitātes svaigā gaisā!

    • Olimpiskā diena 2017 Olainē
      22.09.2017 10:00
      Olaine

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26658689
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Pirmsskolas izglītības iestādēs ''Magonīte'', ''Saulīte'', ''Ābelīte'', ''Zīle'', ''Dzērvenīte'' un Olaines stadionā.

    • Veselības nedēļas pasākumi Rožupes pamatskolā
      22.09.2017 10:00
      Rožupe, Skolas iela 1, Rožupes pamatskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Rožupes pamatskola

      29537229
      Veselības nedēļa Rožupes pamatskolā sākas ar Olimpisko dienu un turpinās ar Rožupes pamatskolas kausa izcīņas sacensībām militarizētās šķēršļu joslas pārvarēšanā. Katru dienu veselības dienas garumā rīts sākas ar rīta vingrošanu, kuru sagatavo un vada klašu kolektīvi.

    • Olimpiskā diena 2017 Olaines novadā
      22.09.2017 10:00
      Olaines novads

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies dažādās Olaines novada pirmsskolas un izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Talsos
      22.09.2017 10:00
      Talsi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26394514
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Talsu novada skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs.

    • Olimpiskā diena 2017 Līvānu novadā
      22.09.2017 10:00
      Līvānu novads

      Masu pasākums

      Organizē
      MJIC "Kvartāls"

      29537229
      Olimpiskā diena notiek visās novada vispārizglītojošās skolās, Līvānu novada domē un darba kolektīvos. Plkst.10:00 notiek rīta vingrošana, tad sporta aktivitātes svaigā gaisā.

    • Eiropas Sporta nedēļa Pļavniekkalna sākumskolā
      22.09.2017 10:00
      Ķekavas novads, Katlakalns, Pļavniekkalna iela 20

      Masu pasākums

      Organizē
      Māris Liepiņš, Ina Krolle

      22372210
      Eiropas Sporta nedēļas atbalsta pasākums Pļavniekkalna sākumskolā. Sākam ar Olimpisko dienu 2017 un sportojam visu Eiropas Sporta nedēļas laiku.

    • Olimpiskā diena 2017 Ugālē
      22.09.2017 10:00
      Ugāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26533674
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības.

    • Olimpiskā diena 2017 Aucē
      22.09.2017 10:00
      Auce

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Sintija Liekniņa

      26133692
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies pirmsskolas izglītības iestādēs "Pīlādzītis" un "Mazulis".

    • Olimpiskā diena 2017 Tārgalē
      22.09.2017 10:00
      Tārgale

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26533674
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības.

    • Olimpiskā diena 2017 Aglonas novadā
      22.09.2017 10:00
      Aglona

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29188350
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Aglonas vidusskolā, Priežmalas pamatskolā, Aglonas internātvidusskolā, Šķeltovas pamatskolā, Rīgas un visas Latvijas Metropolīta Aleksandra ( Kudrjašova) Grāveru pamatskolā un Aglonas katoļu ģimnāzijā.

    • Olimpiskā diena 2017 Valmierā
      22.09.2017 10:00
      Valmiera

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29188645
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Jāna Daliņa stadionā, Valmieras Valsts ģimnāzijā, Vidzemes Olimpiskā centra futbola stadionā, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā, Valmieras Pārgaujas sākumskolā, Valmieras 2.vidusskolā, Valmieras Viestura vidusskolā, Valmieras 5.vidusskolā un Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolā- attīstības centrā.

    • Olimpiskā diena 2017 Valkā
      22.09.2017 10:00
      Valka

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29236689
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijā.

    • Olimpiskā diena 2017 Ventspilī
      22.09.2017 10:00
      Ventspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26490802
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Centra pamatskolā, Ventspils 1.pamatskolā, Ventspils 2.pamatskolā, Ventspils 2.vidusskolā, Ventspils 3.vidusskolā, Ventspils 4.vidusskolā, Ventspils Pārventas pamatskolā, Venstpils 6.vidusskolā, Ventspils Tehikumā, Ventspils Augstskolā, OC ''Ventspils'' futbola stadionā un pirmsskolas izglītības iestādēm- OC ''Venstspils'' manēžā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vaiņodē
      22.09.2017 10:00
      Vaiņode

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29188434
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Vaiņodes vidusskolas sporta hallē un Vaiņodes internātpamatskolas sporta hallē.

    • Olimpiskā diena 2017 Balvos
      22.09.2017 10:00
      Balvi

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29432008
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Balvu Valsts ģimnāzijā, Balvu pamatskolā un Balvu profesionālajā vispārizglītojošajā vidusskolā.

    • Olimpiskā diena "Mazajiem"
      22.09.2017 10:00
      Liepāja, Celmu-4

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Inese Rozentāle

      26156689
      Pirmsskolas vecuma bērniem Jautrās stafetes ar: skriešanu, lekšanu un mešanu. Kā arī kustību rotaļas!

    • Olimpiskā diena 2017 Jaunpiebalgā
      22.09.2017 10:00
      Jaunpiebalga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26149058
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Jaunpiebalgas vidusskolas sporta zālē un apkārtnē kā arī bŗīvdabas estrādē.

    • Olimpiskā diena 2017 Jūrmalā
      22.09.2017 10:00
      Jūrmala

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29274811
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Jūrmalas Valsts ģimnāzijā, Pumpuru vidusskolā, Jūrmalas pilsētas Kauguru vidusskolā, Jūrmalas pilsētas Lielupes pamatskolā, Jūrmalas pilsētas Jaundubultu vidusskolā, Slokas pamatskolā, Vaivaru pmatskolā, Jūrmalas Alternatīvajā skolā, Ķemeru vidusskolā, Jūrmalas pilsētas Internātpamatskolā, Majoru vidusskolā, stadionā ''Sloka'', Jūrmalas sākumskolās ''Taurenītis'', ''Ābelīte'', ''Katrīna'', pirmsskolas izglītības iestādēs ''Podziņa'', ''Austras koks'', ''Bitīte'', ''Madara''.

    • Olimpiskā diena 2017 Cēsu novadā
      22.09.2017 10:00
      Cēsis

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26428328
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Cēsu Valsts ģimnāzijā, Cēsu Pilsētas vidusskolā, Cēsu 1.pamatskolā, Cēsu 2.pamatskolā, Cēsu Pastariņa sākumskolā, Cēsu sanatorijas internātpamatskolā, Līvu pamatskolā un Rāmuļu pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jaunpilī
      22.09.2017 10:00
      Jaunpils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26810855
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Jaunpils vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Salacgrīvas sporta kompleksā
      22.09.2017 10:00
      Salacgrīva

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28626884
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Salacgrīvas sporta kompleksā.

    • Olimpiskā diena 2017 Saulkrastu sporta centrā
      22.09.2017 10:00
      Saulkrasti

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26524083
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Saulkrastu sporta centrā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vecumniekos
      22.09.2017 10:00
      Vecumnieki

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29112464
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Misas vidusskolā, Stelpes pamatskolā, Skaistkalnes vidusskolā, Valles vidusskolā un Vecumnieku vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jēkabpils novadā
      22.09.2017 10:00
      Jēkabpils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28677242
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Zasas vidusskolā, Rubeņu pamatskolā, Ābeļu pamatskolā, Dunavas pamatskolā un Dignājas pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Carnikavas novadā
      22.09.2017 10:00
      Carnikava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29138082
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Carnikavas pamatskolā un pirmsskolas izglītības iestādēs ''Riekstiņš'' un ''Piejūra''.

    • Olimpiskā diena 2017 Krāslavā
      22.09.2017 10:00
      Krāslava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26554629
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Krāslavas vidusskolas stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Nīcā
      22.09.2017 10:00
      Nīcas novads, Bernātu dabas parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29160897
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Bernātu dabas parkā.

    • Olimpiskā diena 2017 Neretas J. Jaunsudrabiņa vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Nereta

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29339832
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Neretas J. Jaunsudrabiņa vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Kandavā
      22.09.2017 10:00
      Kandava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29457272
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Liepājā
      22.09.2017 10:00
      Liepāja

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29114185
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies dažādās vietās Liepājā.

    • Olimpiskā diena 2017 Koknesē
      22.09.2017 10:00
      Koknese

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29360940
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Kokneses stadionā KSC.

    • Olimpiskā diena 2017 Krustpils novadā
      22.09.2017 10:00
      Krustpils

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26331965
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Krustpils pamatskolā, Sūnu pamatskolā, Mežāres pamatskolā, Vīpes pamatskolā, Variešu sākumskolā, Antūžu speciālajā internātpamatskolā, Brāļu Skrindu Atašienes vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Krāslavas novadā
      22.09.2017 10:00
      Krāslavas novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29216505
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Krāslavas novada pirmsskolas izglītības iestādē ''Pīlādzītis''.

    • Olimpiskā diena 2017 Krimuldā
      22.09.2017 10:00
      Krimulda

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28305338
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Krimuldas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Tērvetē
      22.09.2017 10:00
      Tērvete

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      20047222
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Kroņauces stadionā un Augstkalnes vidusskolas sporta laukumā.

    • Olimpiskā diena 2017 Saldus stadionā
      22.09.2017 10:00
      Saldus

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      27492522
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Saldus stadionā.

    • Olimpiskā diena 2017 Varakļānos
      22.09.2017 10:00
      Varakļāni

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26477840
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Varakļānu vidusskolā.

    • Olimpiskā diena pirmsskolniekiem Pūrē
      22.09.2017 10:00
      Pūre, Zemeņu iela7, Pūres pag, Tukuma novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Lienīte Berļizova

      22438427
      Pasākums tiks organizēts pirmsskolas vecuma bērniem Pūres un Jaunsātu pagastā. Pasākuma ievadā paredzēta rīta vingrošana, izmantojot ESN vingrojumu kompleksu. Turpinājumā bērni tiks iepazīstināti ar dažādiem sporta veidiem, veicot uzdevumus sporta stacijās (basketbolā,futbolā,volejbolā,florbolā u.c.)

    • Olimpiskā diena 2017 Tukumā
      22.09.2017 10:00
      Tukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29792404
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Tukuma sporta skolas stadionā, Tukuma 2.vidusskolā, Tukuma Raiņa Vidusskolā, Irlavas vidusskolā, Tumes vidusskolā, Zemgales vidusskolā, Tukuma Ernesta Birznieka Upīša 1.pamatskolā, Tukuma 2.pamatskolā, Tukuma 3.pamatskolā, Pūres pamatskolā un Džūkstes pamatskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Vecpiebalgā
      22.09.2017 10:00
      Vecpiebalga

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26633643
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Vecpiebalgas vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jelgavā
      22.09.2017 10:00
      Jelgava

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29215311
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Zemgales Olimpiskajā centrā, LLU Jelgavas pilī, Jelgavas 1.internātpamatskolā, Jelgavas 2.internātpamatskolā, Jelgavas Tehnikumā un pirmsskolas izglītības iestādēs ''Pasaciņa'', ''Rotaļa'', ''Zīļuks''.

    • Foto orientēšanās spēle „Izzini Eiropu Rīgā!”.
      22.09.2017 10:00
      Rīga, Aspazijas bulvāris 28

      Cits

      Organizē
      Eiropas Savienības māja

      67085445
      22. un 23. septembrī aicinām fotografēt, risināt mīklas un tuvāk iepazīt dažādas ar Eiropas Savienību saistītas vietas un objektus galvaspilsētā, piedaloties foto orientēšanās spēlē „Izzini Eiropu Rīgā!”. Uzdevumu lapas 22.09. no plkst. 10 būs saņemamas ES mājā vai izprintējamas no www.esmaja.lv.

    • Olimpiskā diena 2017 Baldonē
      22.09.2017 10:00
      Baldone

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29585622
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Baldones pirmsskolas izglītības iestādē ''Vāverīte''.

    • Olimpiskā diena 2017 Babītes novadā
      22.09.2017 10:00
      Babīte

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29162649
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Babītes vidusskolā, Salas sākumskolā un pirmsskolas izglītības iestādē ''Saimīte''.

    • Olimpiskā diena 2017 Sējā
      22.09.2017 10:00
      Sēja

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29241680
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Sējas novada Sporta centrā.

    • Olimpiskā diena 2017 Skrīveru Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā
      22.09.2017 10:00
      Skrīveri

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      28373530
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā.

    • Olimpiskā diena 2017 Jelgavas novadā
      22.09.2017 10:00
      Jelgavas novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26516538
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies: Kalnciemā, Valgundē, Zaļeniekos, Līvbērzē, Sesavā, Vircavā, Vilcē, Svētē un Platonē.

    • Olimpiskā diena 2017 Siguldas sporta centrā
      22.09.2017 10:00
      Sigulda

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29360283
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Siguldas Sporta centrā.

    • Olimpiskā diena 2017 Strenču novadā
      22.09.2017 10:00
      Strenči

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      29296231
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākumi risināsies Strenčos un Sedā.

    • Olimpiskā diena 2017 Stopiņos
      22.09.2017 10:00
      Stopiņu novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      26597423
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Stopiņu novada Vālodzēs- Ulbrokas vidusskolā.

    • Veselīga dzīvesveida un uztura nodarbība pusaudžiem (11 – 15 gadi)
      22.09.2017 11:00
      Rīga, Aspazijas bulvāris 28

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Eiropas Savienības māja

      67085445
      Pirmajā daļā „Prātīgs uzturs” uztura speciālistes no „Foodtastic!” iesaistīs skolēnus diskusijā par veselīgu dzīvesveidu, tostarp uzturu. Otrajā daļā treneres Judītes Žižkunes vadībā skolēni izkustēties un izstaipīsies, iemācoties vingrojumus, kas viegli izpildāmi skolā starpbrīžos.

    • Orientēšanās sprinta kauss "Latgale Open 2017" 7.kārta.
      22.09.2017 12:30
      Viļaka, Viļakas Valsts ģimnāzija

      Masu pasākums

      Organizē
      "PRO.ini" un Balvu Sporta centrs

      28233997
      Orientēšanās sprinta kauss "Latgale Open 2017". Vairāk informācijas pa tālruni 28233997.

    • Ģimeņu sporta svētki Mežavējos
      22.09.2017 17:30
      Mežavēji, Kadaga, Ādažu novads

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Kadagas pirmsskolas izglītības iestāde Mežavēji

      26354190
      Pasākums domāts PII bērniem, viņu vecākiem un citiem ģimenes locekļiem un darbiniekiem. Tiks organizētas dažāda veida fiziskās aktivitātes, kas vērstas sadarbību, grupas saliedēšanu un aktīvu laika pavadīšanu kopā ar ģimeni sportiskā garā:orientēšanās, rotaļas, vingrošana, šķēršļu josla u.c.

    • Veselības un sporta nedēļa 2017
      22.09.2017 18:00
      Sigulda

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Siguldas sporta skola

      29391554
      Veselības un sporta nedēļas ietvaros notiek dažādas sportiskas un veselīga dzīvesveida aktivitātes. Vairāk informācijas: .

    • Laikmetīgās dejas izrāde „Eksperiments ar apskāvienu”
      22.09.2017 18:00
      Rīga, Aspazijas bulvāris 28

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Eiropas Savienības māja

      67085445
      Izrāde ir jautra rotaļa, kurā dalībnieki kopā ar skatītājiem - bērniem vecumā no 3 līdz 8 gadiem un pieaugušajiem - meklēs ceļu uz apskāvienu. Izrādē caur kustību tiek izdzīvoti dažādi attiecību varianti, kuros visas darbojošās personas grib veidot kontaktu, taču nespēj atrast kopīgu valodu.

    • Endomondo izaicinājumi Iecavas novadā
      23.09.2017 00:00
      Iecava

      Masu pasākums

      Organizē
      Iecavas novada dome

      29224496
      Katrs dalībnieks laika posmā no 23/09 līdz 30/09 krāj pieveiktos km reģistrējot tos viedtālruņa aplikācijā endomondo. Lai piedalītos izaicinājumā dalībniekam jāreģistrējas kādam no 3 (vai visiem) piedāvātajiem sporta veidu (soļošana, skriešana vai velobraukšana) izaicinājumiem.

    • Rīta cigun Gaismas pils korē
      23.09.2017 8:00
      Rīga, Mūkusalas iela 3, Latvijas Nacionālā bibliotēka

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Latvijas Nacionālā bibliotēka

      26472501
      Nodarbības laikā varēs apgūt cigun vingrojumus veselībai, nostiprinot ķermeni un garu, sniedzot emocionālu labsajūtu. Ierašanās no pl. 7.45 pa LNB dienesta ieeju (no Valguma ielas) ērtā apģērbā (uz vietas būs iespējams pārģērbties). Nodarbības ilgums – 1h. Pieteikšanās: http://ej.uz/Rita_cigun_2309

    • Pārgājiens
      23.09.2017 8:30
      Līgatne

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Iecavas novada dome

      29224496
      Iecavas novada iedzīvotājiem tiks organizēts bezmaksas 1 dienas pārgājiens pa Gaujas senleju no Līgatnes līdz Siguldai. Maršruta garums ~22 kilometri. Vietu skaits pasākumā - ierobežots. Dalībnieki tiks reģistrēti rindas kārtībā pēc pieteikšanās dalībai. Bezmaksas pašvaldības transports. Vairāk informācijas un pieteikšanās: .

    • Vingrojam visi kopā!
      23.09.2017 9:00
      Lubāna, Lubānas novads, Krasta iela 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Lubānas novada pašvaldība

      26649344
      Vingrošana notiks Lubānas vidusskolas stadionā. Vecuma ierobežojumu nav. Lūgums līdzi paņemt savus paklājiņus. Drosmīgākie pēc tam varēs doties uz peldi Aiviekstē.

    • Velobraukšanas vakaru sezonas noslēgums
      23.09.2017 9:30
      Ogre, Zilaje kalni

      Masu pasākums

      Organizē
      Oveselība

      28273753
      Velobraukšanas stunda. Divi maršruti: bērniem apmēram 5 - 8.km.., pieaugušajiem apmēram 20 - 25 km. ( starts un finišs kopīgs). Bērniem aizsargķivere obligāta.

    • Babītes kauss 2017
      23.09.2017 9:45
      Babītes novads, Piņķi, Rīgas iela 1c

      Cits

      Organizē
      Babītes novada pašvaldība kopā ar biedrību "Sporta klubs Babīte"

      29516853
      "Babītes kauss 2017" ir bērnu futbola turnīrs, kura ietvaros 23. septembrī norisināsies zēnu U-7 un meiteņu WU-15 futbola sacīkstes.

    • Sporto arī Miķeļtirgū.
      23.09.2017 10:00
      Rudbāržu pagasts, Skrundas novads

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Skrundas pašvaldība

      26261729
      Sportot varī arī savādāk. Kopā velsim rulonus un visiem būs iespēja iemēģināt roku zābaku mešanā.

    • Aizkraukles novada atklātā turnīru sērija tenisā 2017
      23.09.2017 10:00
      Aizkraukle, Lāčplēša 21A

      Cits

      Organizē
      Zeguss Vītoliņš

      26446219
      Teniss. Aicināti visi Aizkraukles novada iedzīvotāji un lūgtie viesi. Aicināti tenisa cienītāji neatkarīgi no vecuma un kvalifikācijas.

    • Peintbols
      23.09.2017 10:00
      Auči, Krimuldas pagasts, LV-2144

      Cits

      Organizē
      Naukšēnu novada pašvaldība

      20212466
      Naukšēnu novada pašvaldība meklē cilvēkus, kas vēlas uzspēlēt peintbolu, peintbola parkā "1942". Pieteikšanās pa tālruni - 20212466. Pasākums notiks 23. septembrī, bet laiks vēl var mainīties. No Naukšēniem kursēs bezmaksas transports. Dalības maksa - 20Eur

    • Atvērtais volejbola (3 pret 3) turnīrs
      23.09.2017 10:00
      Sērenes sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Volejbols pieaugušajiem, tautasbumba un frisbijs bērniem.

    • TVK rudens atklātās sacensības vieglatlētikā. Lēcēju kauss
      23.09.2017 10:00
      Tukums, Kuldīgas 74, Tukuma Sporta skolas stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Tukuma vieglatlētikas klubs

      29792404
      Vieglatlētikas sacensības ikvienam. Bērniem divās vecuma grupā un pieaugušajiem. Vairāk informācijas .

    • SPORTA DIENA - Spēks. Izaicinājums. Izturība
      23.09.2017 10:00
      Rīga, Meža iela 4a

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Jogas studija DABA YOGA

      23773887
      SPORTA DIENA ir par SPĒKU – apzināties sava ķermeņa iespējas, IZAICINĀJUMU – apzināties savu gribasspēku un motivāciju un IZTURĪBU – apzināties sava prāta robežas. PROGRAMMA 10:00 bodyART /Arta/ 11:15 PILATES /Iveta/ 12:30 bodyART FLOW /Līga/ 13:45 PIYO + Stretching /Jevgēnija/

    • Iepazīsti un Sporto ar disku golfu
      23.09.2017 10:00
      Mārupe, Mārupes disku golfa parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas sporta fonds

      29121816
      Disku golfs - sports un atpūta ikvienam! Nāc izmēģini! Es, Tu, Mēs... Katrs, ar ģimeni, ar draugiem... tas ir viegli, aizraujoši...Aicinām uz Disku Golfa Dienu! Varēsi izmēģināt, vērot, piedalīties. Iepazīsim disku golfu. vairāk arī www.diskugolfs.lv

    • Viļānu novada atklātais čempionāts basketbolā vīriešiem
      23.09.2017 10:00
      Viļānu novads, Dekšāres pag., Nākotnes iela 2, "Dekšāres"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Viļānu novada Sporta skola

      29377318
      Viļānu novada atklātais čempionāts basketbolā vīriešiem. Basketbola čempionātā var piedalīties jebkurš interesents no 14 gadu vecuma. Notiks basketbola spēles un konkurss.

    • #Metiens pāri Latvijai
      23.09.2017 10:00
      Rīga, Lomonosova iela 1

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Beisbola federācija Ainārs Birulis

      29449394
      Norises laiks 23-30 septembris. Kā piedalīties: Jāmet beisbola bumbiņa cik tālu vien iespējams, 30. septembrī apkoposim rezultātus mērķis: iesaistīt visus pēc iespējas vairāk dalībniekus un sasniegt uzdevumu. Uzdevums: Aizmest beisbola bumbiņu pāri Latvijai 446 km

    • Futbola diena 2017
      23.09.2017 10:00
      Visā Latvijā

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Futbola federācija

      27555565
      Jebkurš futbola entuziasts, līdzjutējs, kluba, sporta centra, pašvaldības, organizācijas vai draugu grupas pārstāvis tiek aicināts interaktīvajā Latvijas futbola kartē – www.futboladiena.lv – pievienot informāciju par savu Futbola dienas 2017 pasākumu savā pilsētā vai novadā. Pasākumam jāatbilst futbola garam, taču tā izpausmes veidiem nav nekādu ierobežojumu!

    • Future Football spēlē savam priekam
      23.09.2017 10:00
      Rīga, Rīgas Juglas vidusskolas sporta komplekss, Skrudelienes iela 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      V&G Futbols, Future Football Latvia

      +371 20001196
      Latvijas futbola dienas ietvaros tiks organizēts dienas futbola festivāls bērniem. Pasākuma laikā bērniem būs iespēja spēlēt futbolu pret citām komandām un klubiem, pārbaudīt savu meistarību. Pasākuma lakā bērniem būs iespēja piedalīties erudīcijas un prasmju konkursos.

    • Eiropas Sporta nedēļas 2017 ATKLĀŠANA "BeActive futbola maratons"
      23.09.2017 10:00
      Rīga, Brīvības pieminekļa laukumā

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Sporta federāciju padome sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju

      26554629
      Grandioza Eiropas Sporta nedēļas atklāšana pie Brīvības pieminekļa sportiskā atmosfērā ar 12 stundu turnīru – dažāda rakstura futbola spēlēm, kurās spēkos un veiklībā mērosies gan #BeActive vēstneši un olimpieši, gan dažādu cienījamu arodu pārstāvji, piemēram, policisti, ugunsdzēsēji, aktieri, žurnālisti u.tml., kā arī profesionāli futbolisti. Visas dienas garumā spēles mīsies ar sportiskiem priekšnesumiem, šoviem un konkursiem.

    • 23. Starptautiskais turnīrs mākslas vingrošanā “Mazā un lielā grācija 2017”
      23.09.2017 10:00
      Jūrmala, Dubulti, Kļavu iela 29/31, sporta nams "Taurenītis"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Biedrība "Latvijas Vingrošanas Federācija"

      +371 26494717
      23. Starptautiskais turnīrs mākslas vingrošanā “Mazā un lielā grācija 2017”. Vecuma grupas: seniores (2000. - 2001.; 1999. dz. gads un vecākas), juniores (2002. - 2004. dz. gads) un Jūras pērlītes" 2005.-2007. dz. gads.

    • Volejbola sacensības veterāniem ''Cēsu kauss"
      23.09.2017 10:00
      Cēsis, Piebalgas iela 18

      Cits

      Organizē
      Biedrība "ACTICO" sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību

      25661300
      Volejbola sacensības veterānu komandām. Vairāk informācijas pa tālruni 25661300.

    • Preiļu novada atklātais čempionāts galda tenisā, II kārta
      23.09.2017 10:00
      Preiļi, Aglonas iela 24

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Voldemārs Limans

      29473481
      Preiļu novada atklātais čempionāts galda tenisā. Vairāk informācijas pa tālruni 29473481.

    • Vello Rats 2017
      23.09.2017 10:30
      Riebiņi, Riebiņu novads, Liepu 21

      Masu pasākums

      Organizē
      Riebiņu novada dome, Riebiņu vidusskola

      26567991
      Tiek aicināti lieli un mazi velo mīļi. Mazākiem 1.5km un 8.km distance, lielākiem 27.km pa šķēršļotu apvidu (asfalts, grants ceļš, lauku ceļi, meža takas, upes šķēršļošana).

    • Rīgas Futbola svētki
      23.09.2017 10:30
      Rīga, Grostonas iela 6b, Elektrum Olimpiskais centrs

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rīgas Futbola federācija

      20081601
      Rīgas Futbola svētki 2017. Sacensības 2009.-2010.g.dz. komandām, ar 4 – 5 bērnu sastāvā 9 disciplīnās. INFORMĀCIJA: Bezmaksas pasākums. Komandu pieteikšanās līdz 15.septembrim. Komandu reģistrācija 23.septembrī no plkst. 9.45 līdz plkst. 10.15.

    • Sporta kluba PANATTA sportiskā fitness sestdiena
      23.09.2017 11:00
      Rīga, Mūkusalas iela 73

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Sporta klubs PANATTA

      +371 22822444
      Trīs treniņi visiem. Plkst. 11:00-12:00 spēka un kardio treniņš visam ķermenim. Plkst. 12:00-13:00 nodarbība, kurā izmantoti vingrinājumi, prasmes un principi, pēc kuriem trenējas pasaules klases sportisti. Plkst. 13:00-14:00 spēka vingrinājumi apvienoti ar stiepšanos, kas attīsta stāju, lokanību.

    • Sacensības strītbolā "Skrundas grozs"
      23.09.2017 11:00
      Skrunda, Liepājas iela 12, Skrundas vidusskolas stadions

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Skrundas novada pašvaldība

      29570360
      Sacensību dalībnieki. Sacensībās piedalās komandas 4 dalībnieku sastāvā, sekojošās vecuma grupās: 1.grupa –jaunieši no 14 – 17 gadu vecumam; 2.grupa – vīrieši no 18 gadu vecuma Individuālā sportistu iesaistīšana Katram sportistam iespēja iegūt precīzākā metēja titulu izdarot 10 soda metienus.

    • Olimpiskā diena 2017 Garkalnē
      23.09.2017 11:00
      Garkalnes novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Olimpiskā komiteja

      0000
      Iesildīšanās Eiropas Sporta nedēļai! Olimpiskā diena notiks vienlaicīgi 557 vietās visā Latvijā, popularizējot Olimpiskās vērtības. Pasākums risināsies Garkalnes Mākslu un vispārizglītojošajā vidusskolā.

    • Andra Priedīša piemiņai veltīts turnīrs veterāniem
      23.09.2017 11:00
      Rīga, Aspazijas bulvāris 5, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Universitātes sporta servisa centrs

      26043582
      Sacensībās var startēt veterāni, kuriem šogad aprit 40 gadi un vairāk. Galda tenisa sacensības notiek vienspēlēs, trīs vecuma grupās.

    • Rudens orientēšanās Dundagā
      23.09.2017 11:00
      Dundaga

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Eiropas sporta nedēļu atklāsim ar orientēšanās dienu Dundagā. Tiek gaidīti visi, kas vēlas saturīgi pavadīt brīvo laiku sportiskā gaisotnē.

    • Olimpiskā diena- sporta aktivitātes ģimenei
      23.09.2017 11:00
      Garkalne, Vidzemes šoseja 34

      Masu pasākums

      Organizē
      Garkalnes novada dome

      29157907
      Sportiskas aktivitātes visiem Garkalnes novada bērniem ar vecākiem. Sporta aktivitātes vada Latvijas Olimpiskā akadēmija.

    • Latvijas kausa posms orientēšanās "Cēsu rudens"
      23.09.2017 11:00
      Cēsis

      Cits

      Organizē
      OK "Meridiāns"

      25661300
      Latvijas kausa posms orientēšanās "Cēsu rudens" - individuālās sacensības. Vairāk informācijas pa tālruni 25661300.

    • Esi Aktīvs Skrīveros!
      23.09.2017 11:00
      Skrīveri, Kultūras centrs, A.Upīša iela 1

      Masu pasākums

      Organizē
      Skrīveru KC

      28373530
      Orientēšanās - mazais ceļojums atrodi un atmini! Ar vai bez velo, ceļojuma maršruts ap 3km. Atjautības stacijas prātam un ķermenim maziem un lieliem, ģimenēm un draugiem. Dažādi mērķi - šautriņas un bumbas. Iepazīšanās ar Disku Golfu - pirmie metieni Putting!

    • Meteorītam pa pēdām
      23.09.2017 11:00
      Ērgļi, Rīgas iela 5

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Aldis Jēkabsons

      26101152
      Rīts sākas ar riteņu braucienu, turpinās ar pārgājienu uz meteorīta krāteri. Visi interesenti aicināti iepazīties ar disku golfa spēli. Pusdienas pie ugunskura. Noslēgumā disku golfa aplis.

    • Galda teniss
      23.09.2017 11:00
      Limbaži, Parka iela 36

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      OC "Limbaži"

      26316900
      Galda tenisa spēlēšana. Gatavošanās 30.septembra galda tenisa turnīram.

    • Fitness - Aerobikas maratons
      23.09.2017 11:00
      Daugavpils, Raiņa iela 30

      Masu pasākums

      Organizē
      Daugavpils vingrošanas skola Harmonia

      26357067
      Daugavpils vingrošanas skola Harmonia aicina uz aerobikas maratonu. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma un dzimuma ierobežojumu. Visiem interesentiem būs iespēja iepazīt dažādus aerobikas, deju un fitnesa veidus.

    • Rallijkross
      23.09.2017 11:00
      Salas novada, Birži, autotrasē Baroni

      Cits

      Organizē
      SKN Sports

      +371 29333999
      23.septembrī Biržos uz starta stāsies autosportisti no visas Baltijas un tie sacentīsies četrās ieskaites grupās - Open, Touring Car, Super 1600 un Lada RX. Papildus rallijkrosa sacensībām skatītājus izklaidēs arī Supermoto.

    • "Jāņa Daliņa piemiņas sacensības soļošanā"
      23.09.2017 11:00
      Ogre, Skolas iela 21

      Masu pasākums

      Organizē
      VS "Jūdze", ONSC , Ogres novada pašvaldība.

      29896493
      Ogres novada tradicionālās, starptautiskās soļošanas sacensības, veltītas soļotāja, olimpiskā medaļnieka - Jāņa Daliņa piemiņai. Dalībnieki - PII audzēkņi, zēni, meitenes, jaunieši, jaunietes, juniori, juniores, vīrieši un sievietes. Nolikums pieejams - www.osports.lv; www.ogressportacentrs.lv

    • Latvijas spēcīgākā pilsēta - Sigulda
      23.09.2017 11:00
      Sigulda, Siguldas Sporta centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Pauerliftinga federācija

      27859586
      "Latvijas Spēcīgākā pilsēta" šogad apvienos 15 pilsētas, savukārt Sigulda posms norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. Pilsētas rezultātu veidos triju stundu laikā "pārcilātie" kilogrami - piemēram, ja vīrs uzceļ 50 kg 10 reizes, tie ir 500 kg rezultāta pilsētas labā. Rezultāta uzrādīšanai katrā pilsētā svari būs jācilā šādās kategorijās: vīriem - guļus 50 kg (kartupeļu maisa svars), dāmām un jauniešiem - 20 kg (riteņa svars). Piedalīties var ikviens interesents. Nāc un aizstāvi savu pilsētu!

    • Taku skrējiens "Stirnu buks"
      23.09.2017 11:00
      Līgatne

      Masu pasākums

      Organizē
      Biedrība Engures sportam

      29558557
      Taku skrējiena seriāla "Stirnu buks 2017" skrējieni notiek izcili ainaviskās vietās – Zilo kalnu, Smeceres sila, Veclaicenes apvidus, Pokaiņu meža, Milzkalna-Āžu kalna, Gaujas Nacionālā parka un Liepājas Karostas mistēriju pilnajos un ainaviski bagātajos meža ceļos un taciņās garāmskrienot var izbaudīt arī pa kādam kultūrvēsturiskam objektam, pilskalnus, senču senās svētvietas, pamestas slēpošanas trases, mežacūku vannas un citus Mammas Dabas izaicinājumus! Taku skrējiena seriāla "Stirnu buks 2017" ietvaros tiks noskaidroti arī Latvijas čempioni taku skriešanā skolu jauniešiem 4-6km garās distancēs meža takās.

    • Veselīga dzīvesveida un uztura nodarbība bērniem (6 – 10 gadi)
      23.09.2017 11:00
      Rīga, Aspazijas bulvāris 28

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Eiropas Savienības māja

      67085445
      Pirmajā daļā „Uzturs dzīvespriekam un enerģijai” uztura speciālistes no „Foodtastic!” stāstīs, kāds ir cilvēka organisms un kāpēc tā funkcionēšanai nepieciešams kvalitatīva pārtika. Otrajā daļā treneres Ievas Ginteres vadībā mazie izkustēsies Zumba Kinds deju ritmos.

    • 3x3 futbola turnīrs bērniem un jauniešiem
      23.09.2017 11:30
      Baloži, Skolas iela 6, Baložu vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      3x3 futbola turnīrs bērniem un jauniešiem.

    • Eiropas sporta nedēļas atklāšanas pasākums "Rudens velobrauciens"
      23.09.2017 11:30
      Vecumnieki, Rīgas iela 24B

      Masu pasākums

      Organizē
      Ivars Sproģis

      29123176
      Eiropas sporta nedēļu Vecumnieku novadā atklāj rudens velobrauciens pa Vecumnieku pagasta teritoriju. Kopumā dalībniekiem būs iespēja veikt 30km garu distanci ar nelielu pikniku distances otrajā daļā. Pasākuma laikā paredzētas dažādas papildus aktivitātes.

    • Grūtnieču vingrošana
      23.09.2017 11:30
      Olaines peldbaseins, Stadiona iela 2

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines novada pašvaldība

      26658689
      Grūtnieču vingrošana. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Nūjošanas nodarbība
      23.09.2017 12:00
      Garkalne, Vidzemes šoseja 34

      Masu pasākums

      Organizē
      Pēteris Aglonietis

      29157907
      Nūjošanas nodarbība notiek Garkalnē, parka teritorijā, pretī pastam. Nūjošanu vada nūjošanas instruktors Pēteris Aglonietis. https://?fref=ts

    • Viļānu novada čempionāts šahā
      23.09.2017 12:00
      Viļāni, Raiņa iela 35A

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Lolita Malinovska

      29377318
      Šaha čempionāts kur aicināts jebkurš Viļānu vai citu novadu iedzīvotājs.

    • Pirmās WALMARK iešanas sacensības “Walking Competition”
      23.09.2017 12:00
      Jūrmala, Dubultu pludmale, pie restorāna "Orizzonte"

      Masu pasākums

      Organizē
      VLADA.LT, MB

      +7
      WALMARK iešanas sacensību « Walking Competition » mērķis ir veikt 15 000 soļus (10.5 km) kopā ar ģimeni. Sacensībās nav pirmās vai pēdējās vietas, Tu vari vienkārši izbaudīt pastaigu. Kāpēc sacensības? Jo mūsu pasākumā Tu sacenties ar sevi un izaicini pats savus ieradumus! Tikšanās vieta Dubultu pludmalē pie restorāna "Orizzonte".

    • Bērnu futbola diena
      23.09.2017 12:00
      Olaine, Zeiferta iela 4, Olaines stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Pasākums bērniem līdz 12 gadu vecumam. Tiks organizētas mini futbola spēles.

    • Sporta diena Gaismas pilī
      23.09.2017 12:00
      Rīga, Mūkusalas iela 3, Latvijas Nacionālā bibliotēka

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Latvijas Nacionālā bibliotēka

      26472501
      12.00 Ziedoņa zālē - skeitborda filma “Brīvības Vēstneši” 14.00 ātrijā - soda metienu konkurss kopā ar Lieni Jansoni 15.30 ātrijā - diskusija “Zināšanas un basketbols”. Piedalās Ainars Bagatskis un Anatolijs Kreipāns Dienas gaitā: 1. stāvā - triatlona info stends M stāvā - grāmatu izlase par sportu

    • „Kopā ar bumbu” un pievilkšanās pie stieņa
      23.09.2017 12:00
      Skrundas novads, Nīkrāces pagasts, Nīkrāces pamatskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Nīkrāces pagasta sporta organizatore

      26665663
      Aktivitāte domāta ikvienam intersentam.

    • Atvērtā sporta nodarbība - Stretching
      23.09.2017 12:00
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Vingrojumu komplekss dažādiem sagatavotības līmeņiem, kurā iekļauti speciāli vingrojumi ķermeņa korsetes - vēdera preses, muguras, sānu un sēžas muskulatūras - nostiprināšanai. Nodarbība paredzēta muskuļu stiepšanai, ķermeņa elastības un organisma atveseļošanas uzlabošanai.

    • Zīriņu RUDENS velokross 2017
      23.09.2017 12:00
      Salaspils, Nacionālais Botāniskais dārzs (Miera iela 1, Salaspils)

      Masu pasākums

      Organizē
      Biedrība "Salaspils Zīriņi"

      29436611
      Turpinot iesāktās riteņbraukšanas tradīcijas, 23.09 Salaspilī notiks velokrosa sacensības “Zīriņu rudens velokross 2017”. Distances: Skrejriteņu distance (līdz 4 gadiem) Velokross (līdz 14 gadiem) Veselības brauciens (15+ gadi) Pieteikšanās no plkst.10:00 līdz 11:45, 12:00 - starti.

    • Ekstremālo sporta veidu sacensības „CONTEST”
      23.09.2017 12:00
      Daugavpils, Esplanādes parks

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "D-team" un Daugavpils pilsētas Domes Sporta un jaunatnes departaments

      20341624
      Pasākums ar mērķi attīstīt un popularizēt ekstrēmos sporta veidus Latgales reģionā. Sacensībās piedalās Daugavpils un citu Latvijas un Baltijas pilsētu ekstrēmo sporta veidu sportisti, kā arī ikviens interesents, kurš apguvis pamatiemaņas BMX, Scooter, Inline, Skateboard vai Longboard braukšanā.

    • Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža vingro
      23.09.2017 12:05
      Rīga, Graudu 68

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      SKK

      26378425
      Starptautiskās Kosmetoloģijas studentes vingro kopā ar savu fizioterapijas pasniedzēju Dmitrijs Žernokļejevs.

    • Rīgas Futbola federācijas Studentu kauss
      23.09.2017 13:30
      Rīga, Grostonas iela 6b, Elektrum Olimpiskais centrs

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rīgas Futbola federācija

      20081601
      RFF Studentu kauss 6x6. Sacensību galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus.

    • "Kā sadeg Tavi tauki?"
      23.09.2017 14:00
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Būsiet patīkami pārsteigti, ka viena treniņa rezultāti ir saskatāmi diagnostikas izdrukās. Noskaidrosiet, cik gramu ķermeņa tauku ir izdevies sadalīt 60 min treniņa laikā, kas notiek ar muskuļu masu, u.c. ķermeņa rādītājiem.

    • Dejas diena Garkalnē
      23.09.2017 14:00
      Garkalne, Vidzemes šoseja 1d

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Inese Beršacka

      67898141
      Nodarbības laikā tiks apgūti pirmie deju soļi : Salsa LA, Cubas salsa, Bachata.

    • Zināšanu grozs
      23.09.2017 14:00
      Rīga, Mūkusalas iela 3, Latvijas Nacionālā bibliotēka

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Latvijas Nacionālā bibliotēka

      26472501
      Bibliotēkas 1. stāvā būs uzstādīts basketbola grozs, kur ikviens varēs izmēģināt spēkus soda metienos. No 14.00 uz soda metienu konkursu aicina basketboliste Liene Jansone ar ģimeni. Prasmīgākajiem – balvas! No 15.30 – diskusija "Zināšanas un basketbols" kopā ar Anatoliju Kreipānu.

    • Galda tenisa meistarklase un mini turnīrs
      23.09.2017 14:00
      Olaine, Jauniešu centrs "Popkorns", Veselības iela 7

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Galda tenisa meistarklase un mini turnīrs. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Ventspils Kikboksa leģiona organizētais “Treniņš visai ģimenei!”
      23.09.2017 14:00
      Ventspils, Sporta iela 7/9, Olimpiskā centra “Ventspils” boksa zālē

      Masu pasākums

      Organizē
      Ventspils Kikboksa leģions

      29777416
      Aicinām lielus un mazus, mammas un tētus apmeklēt kikboksa treniņu – iepazīties, kas tas ir, kādi vingrinājumi jāveic un arī pašiem izmēģināt. Treneris – Sergejs Deņisovs.

    • Sezonas atklāšanas spēle basketbolā
      23.09.2017 18:00
      Jēkabpils, Brīvības iela 2j, Sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      BK,,Jēkabpils''

      26540536
      Svinīgā un košā gaisotnē iepazīstināsim ar jauno komandu, skatītājus priecēs karsējmeiteņu dejas un kluba talismana Lusillo priekšnesumi, kā arī tiks aizvadīts draudzības mačs pret "Ķekavas" basketbola komandu.

    • Futbola festivāls pieaugušajiem
      23.09.2017 18:30
      Rīga, Grostonas iela 6b, Elektrum Olimpiskais centrs

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rīgas Futbola federācija

      29688812
      “Beerhouse No1 Futbola Festivāls” Sacensības komandām 4 – 5 cilvēku sastāvā, amatieru spēlētājiem no 18 gadiem! INFORMĀCIJA: Bezmaksas pasākums. Komandu pieteikšanās līdz 18.septembrim. Komandu reģistrācija 23.septembrī no plkst.18.00 līdz plkst. 18.15

    • Galda spēļu NAKTS TURNĪRS Kolkā
      23.09.2017 19:00
      Kolka, Kolkas Tautas nams

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Eiropas sporta nedēļu atklāsim ar pasākumu - galda spēļu Nakts turnīru Kolkā. Pasākuma laikā būs iespēja spēlēt galda tenisu, novusu, šautriņas.

    • Latvijas florbola virslīgas spēle vīriešiem "Ķekava" - "Betsafe/Ulbroka"
      23.09.2017 20:00
      Ķekava, Ķekavas vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      LFS

      26423130
      Latvijas florbola virslīgas spēle vīriešiem "Ķekava" - "Betsafe/Ulbroka".

    • Holi krāsu skrējiens
      24.09.2017 8:30
      Daugavpils, Vienības laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Jauniešu organizācija Apelsīns

      26077712
      Mūs iespaidoja jūsu pagājušā gada emocijas un rezultāti un nolēmām ieviest brīnišķīgo skrējienu kā jauku mūsu pilsētas tradīciju, tāpēc jau pavisam drīz, 2017. gada 24. septembrī, otro reizi Daugavpilī notiks ,, HOLI krāsu skrējiens”.

    • Ķekavas novada čempionāts sēņošanā
      24.09.2017 9:00
      Daugmale, Daugmales pamatskola, “Skola”

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Ķekavas novada čempionāts sēņošanā.

    • Beisbols-futbols
      24.09.2017 09:15
      Rīga, Grebenščikova iela 1, LU sporta zāle

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Latvijas Beisbola federācija, Ainārs Birulis

      29449394
      Pasākumā paredzēts aktivizēt sportistus, kas vairs nenodarbojas aktīvi ar savu sporta veidu, un uzspēlēt uz FairPlay principiem balstītu futbola spēli.

    • Muay Thai sievietēm!
      24.09.2017 9:15
      Rīga, Lāčplēša iela 125, kab. 222

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Elena Kazakova

      20055756
      Aicinām daiļā dzimuma pārstāves, neatkarīgi no vecuma, uz īpaši sievietēm piemērotu treniņa! Programma: Taibokssa sitienu tehnika ar rokām/kājām/ ceļiem, vispārējā fiziskā sagatavošana.

    • Nūjošana
      24.09.2017 10:00
      Jaunjelgavas novads, Sērene, Sērenes sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Nūjošana.

    • Pasaules ielu vingrošanas čempionāts spēka kategorijā 2017
      24.09.2017 10:00
      Rīga, Brīvības pieminekļa laukumā

      Masu pasākums

      Organizē
      Pasaules ielu vingrošanas federācija sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi un Ghetto Games

      26554629
      2011. gadā Rīga kļuva par mājvietu pirmajam Pasaules čempionātam ielu vingrošanā frīstaila kategorijā, savukārt 2017. gadā Eiropas Sporta nedēļas ietvaros tā kļūs par mājvietu vēsturē pirmajam Pasaules čempionātam spēka kategorijā, kurā tiks noskaidroti spēcīgākie pasaules ielu vingrotāji. Profesionāļi sacentīsies spēka kategorijā, veicot vingrinājumus ar papildu svariem, kā arī izturības kategorijā, kurā vingrinājumi tiek izpildīti tikai ar savu ķermeņa svaru. Sacensības notiks arī tautas klasē bez papildu svaru izmantošanas. Pasākumā plānots pulcēt 50 labākos spēka kategorijas dalībniekus no 15 valstīm. Tautas klasē piedalīties aicināts ikviens sportiska dzīvesveida piekritējs!

    • Jelgavas pilsētas nevalstisko organizāciju sporta spēles 2017
      24.09.2017 10:00
      Jelgava, Mātera iela 44a

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Jelgavas pilsētas sabiedrības integrācijas pārvalde

      27839914
      NVO sporta spēlēs aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem un draugiem. Aktivitātes paredzētas bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem un senioriem.

    • Future Football spēlē savam priekam
      24.09.2017 10:00
      Rīga, Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas sporta komplekss, Parādes iela 5c

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      V&G Futbols, Future Football Latvia

      20001196
      Latvijas futbola dienas ietvaros tiks organizēts dienas futbola festivāls bērniem. Pasākuma laikā bērniem būs iespēja spēlēt futbolu pret citām komandām un klubiem, pārbaudīt savu meistarību. Pasākuma lakā bērniem būs iespēja piedalīties erudīcijas un prasmju konkursos.

    • "Mini handbola kauss 2017"
      24.09.2017 10:00
      Salaspils, Smilšu iela 1.

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Latvijas Handbola federācija

      22313053
      Latvijas Handbola federācija sadarbībā ar LSFP organizē mini handbola dienu zēniem un meitenēm, lai popularizētu mini handbolu Latvijas reģionos un dotu iesēju bērniem aktīvi nodarboties ar sportu.

    • Babītes kauss 2017
      24.09.2017 10:00
      Babītes novads, Piņķi, Rīgas iela 1c

      Cits

      Organizē
      Babītes novada pašvaldība kopā ar biedrību "Sporta klubs Babīte"

      29516853
      "Babītes kauss 2017" ir bērnu futbola turnīrs, kura ietvaros 24. septembrī norisināsies zēnu U-8 futbola sacīkstes.

    • Latvijas kausa posms orientēšanās "Cēsu rudens"
      24.09.2017 10:00
      Cēsis

      Cits

      Organizē
      OK "Meridiāns"

      25661300
      Latvijas kausa posms orientēšanās "Cēsu rudens" - stafetes. Vairāk informācijas pa tālruni 25661300.

    • "Vingrošana savai veselībai"
      24.09.2017 10:00
      Gulbenes novads

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Aina Rubene

      29295359
      Eiropas sporta nedēļas ietvaros Gulbenes novada pagastos notiks vingrošanas nodarbības: 24.09. Rankā pl.10.00 Druvienā pl.13.00 Lizumā pl.15.00 Ozolkalnā pl.17.00 25.09 un 27.09.pl.18.30 Stāķu sporta zālē

    • Aizkraukles novada kausa turnīru sērija tenisā 2017
      24.09.2017 10:00
      Aizkraukle, Lāčplēša 21A

      Cits

      Organizē
      Zemguss Vītoliņš

      26446219
      Teniss. Aicināti visi Aizkraukles novada iedzīvotāji un lūgtie viesi. Aicināti tenisa cienītāji neatkarīgi no vecuma un kvalifikācijas.

    • Skrituļslidošanas diena
      24.09.2017 10:00
      Olaine, Kūdras iela 4, Olaines Slidotava

      Masu pasākums

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Skrituļslidošanas diena. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Jelgavas pilsētas nevalstisko organizāciju sporta spēles 2017
      24.09.2017 10:00
      Jelgava, Mātera iela 44a

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Jelgavas pilsētas sabiedrības integrācijas pārvalde

      27839914
      NVO sporta spēlēs aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem un draugiem. Aktivitātes paredzētas bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem un senioriem.

    • BEACTIV futbola turnīrs Ventspils novadā
      24.09.2017 11:00
      Ventspils novads, Pope

      Masu pasākums

      Organizē
      Sandris Jankevičus

      27405136
      Futbola turnīrs visa vecuma un paaudžu cilvēkiem. Vairāk informācijas 27405136.

    • Latvijas spēcīgākā pilsēta - Daugavpils
      24.09.2017 11:00
      Daugavpils, Rīgas iela 22 - Vienības laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta un jaunatnes departaments

      28371887
      "Latvijas Spēcīgākā pilsēta" šogad apvienos 15 pilsētas, savukārt  Daugavpils posms norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. Pilsētas rezultātu veidos triju stundu laikā "pārcilātie" kilogrami - piemēram, ja vīrs uzceļ 50 kg 10 reizes, tie ir 500 kg rezultāta pilsētas labā. Rezultāta uzrādīšanai katrā pilsētā svari būs jācilā šādās kategorijās: vīriem - guļus 50 kg (kartupeļu maisa svars), dāmām un jauniešiem - 20 kg (riteņa svars). Piedalīties var ikviens interesents. Nāc un aizstāvi savu pilsētu!

    • Rēzeknes pilsētas Kausa izcīņa novusā
      24.09.2017 11:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde

      26453063
      Rēzeknes pilsētas Kausa izcīņā aicināti piedalīties novusa spēles entuziasti ar savu kiju un ripu. Sacensības gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē.

    • Rīgas Futbola federācijas Veterānu kauss
      24.09.2017 11:00
      Rīga, Daugavgrīvas iela 56a, RTU mākslīgais laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Rīgas Futbola federācija

      29688812
      Rīgas Futbola Federācija sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju aicina piedalīties veterānu komandas, lai savā starpā noskaidrotu labāko vienību minifutbolā! Komandas drīkst pieteikt maksimums 3 spēlētājus vecumā no 35 līdz 39 gadiem, pārējie - 40 gadu vecumā vai vecāki. Spēles laiks - 2x10 min.

    • Kārsavas novada skriešanas un orientēšanās sacensības – 2017 Eiropas Sporta nedēļa „Sports vieno”
      24.09.2017 12:00
      Kārsava, Kārsavas novads

      Masu pasākums

      Organizē
      Kārsavas novada pašvaldība sadarbībā ar ar SK Kuorsova, Kārsavas novada jauniešu centru „Pūga”

      29207196
      Veselīga dzīves veida un aktīva brīva laika pavadīšana, veicinot skriešanas un orientēšanas popularizēšanu novada jaunatnes un iedzīvotāju vidū, iesaistot bērnus, jauniešus, vecākus, novada iedzīvotājus sacensību atmosfērā. Popularizējot sportu kā nezūdošu vērtību ceļā uz personīgo izaugsmi.

    • "Vāzoj vasals Rēzeknī!"
      24.09.2017 13:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Masu pasākums

      Organizē
      Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde

      26453063
      plkst.13:00 Informatīvi praktiskais pasākums "Vāzoj vasals Rēzeknī!" iesācējiem un tiem, kuri vēlas atsvaidzināt savas zināšanas par pareizu nūjošanas tehniku. plkst.14:00 Pārgājiens "Vāzoj vasals Rēzeknī!" pa Rēzeknes skaistākajām vietām.

    • Meiteņu futbola festivāls
      24.09.2017 13:00
      Rēzekne

      Masu pasākums

      Organizē
      Rēzeknes bērnu - jaunatnes sporta skola

      64623294
      Meiteņu futbola diena "Live your goals", kurā piedalīties aicinātas tieši meitenes. Rēzeknes BJSS aicina - Ņem aiz rokas savu meitu, māsu, draudzeni vai kaimiņieni un parādi, cik forši ir būt daļai no lielā Latvijas futbola!

    • FK Lielupe Futbola Diena
      24.09.2017 16:00
      Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 65

      Masu pasākums

      Organizē
      FK Lielupe

      26683592
      16:00 ir gaidītas visas meitenes, kuras grib pievienoties mūsu jaunizveidotai Sieviešu komandai! Tāpat 16:00 laukuma otrajā pusē notiks atlase vīriešu komandā. Bet 17:30 tiks aizvadīta nu jau tradicionālā spēle starp FK Lielupe esošajiem un bijušajiem spēlētājiem.

    • Latvijas "Komanda.lv 1.līga" čempionāta spēle
      24.09.2017 17:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Cits

      Organizē
      Rēzeknes bērnu - jaunatnes sporta skola

      64623294
      Latvijas "Komanda.lv 1.līga" čempionāta spēle starp komandām Rēzeknes BJSS/ FA un FK Progress/ AFA Olaine.

    • KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība)
      24.09.2017 19:00
      Ķekava, Skolas iela 2, Ķekavas sākumskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      KSMR Fitness

      26423130
      KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība).

    • Esi kustīgs. Esi vesels.
      25.09.2017 7:10
      Ogre, Skolas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "OSPORTS"

      29245365
      Atklātais treniņš - rīta rosme. Nodarbība piemērota jebkuram - nav nozīmes ipriekšējai fiziskajai sagatvoībai, atliek vien ņemt līdzi sporta apģērbu un nodrošināties ar apņēmību būt kustīgam. Bez maksas.

    • Skrien, soļo...
      25.09.2017 08:00
      Staicele, Sporta iela 4, Alojas novads

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Vizma Tiltiņa

      26680829
      Katru nedēļas dienu no 25.09. -30.09. Staiceles vidusskolas un Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas audzēkņi un darbinieki skries, vai soļos katru dienu. Minimālais daudzums - jāveic nodarbe 15 min, bet protams pēc savām spējām var veikt vairāk. Nedēļas beigās noteiks aktīvākos.

    • Stafešu diena
      25.09.2017 8:00
      Jelgava, Akmeņu 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Jelgavas 4.vidusskola

      29728665
      Stafešu diena Jelgavas 4.vidusskolā! 8:00 rīta vingrošana mūzikas pavadījumā pie skolas; 9:05 stafetes ar futbola elementiem 1. klasēm; 9:55 stafetes 2.klasēm; 10:55 stafetes 3.klasēm; 12:05 stafetes 4.klasēm.

    • Rīta rosme
      25.09.2017 08:05
      Jelgava, Uzvaras iela 10, Jelgavas 3.sākumskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Larisa Drusta

      28443282
      Rīta rosme skolēniem un skolotājiem no 25.09.-28.09.

    • Rotaļas ar Futbola elementiem Sākumskolā.
      25.09.2017 8:05
      Dižstende, Lībagu sākumskola

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Lībagu sākumskola

      28735299
      Nodarbosimies ar stafetēm, kurās būs iekļauti futbola elementi. Ripināšana,mešana un futbola spēlēšana.

    • Eiropas sporta nedēļa Valgundes pagastā
      25.09.2017 8:15
      Valgundes pagasts, Kalnciema sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Sarmīte Belte

      26003378
      8.15 Rīta rosme 10.00 rudens kross

    • Nedēļas izaicinājums Aknīstes vidusskolas skolniekiem
      25.09.2017 8:20
      Aknīste, Skolas iela - 19

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Aknīstes novada pašvaldība

      26699169
      Izaicinājums notiek Aknīstes vidusskolā. Skolniekiem katru dienu, nedēlas garumā, jāveic kāda disciplīna un jāpiefiksē rezultāts. Labākie saņems balviņas. Sacensība notiek : Volejbola un basketbola elementos, roku saliekšana, lecieni ar lecamauklu, atspoles skrējiens, futbola elementi u.c.

    • Rīta vingrošana skolā
      25.09.2017 9:00
      Rudbāržu pagasts, Skrundas novads

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Skrundas pašvaldība

      26261729
      Notiks rīta vingrošana skolas bērniem, bērnudārza bērniem un, protams, arī viņu skolotājiem un audzinātājām.

    • Mostamies jaunai dienai
      25.09.2017 9:30
      Vilgāle, Vilgāles pamatskolas pagalms

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Špiguns

      22037294
      Kopīga rīta vingrošana svaigā gaisā visiem pamatskolas audzēkņiem.

    • Sporta rīts dabā
      25.09.2017 10:00
      Cēsis, Zirņu iela 23

      Masu pasākums

      Organizē
      Dace Grīnfelde

      29228767
      Pasākums domāts 4-7 gadus veciem bērniem pirmsskolas izglītības iestādē. Pasākumā iekļautas stafetes, rotaļas ar futbola elementiem un šķēršļu josla.

    • Maltas PII "Dzīpariņš" smaidīgais futbolists
      25.09.2017 10:00
      Malta, Rēzeknes novadsSkolas iela 25

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Alīna Čistjakova

      28374273
      Iepazīties ar futbolu kā sporta veidu, tā noteikumiem. Atpazīt futbola bumbu . Pieaicināt futbola treneri, kurš nodemonstrēs kā bumba jāsit vārtos, kā veidojas komanda u.t.t. Pasākuma mērķauditorija- Maltas pirmsskolas izglītības "Dzīpariņš" 5-6.veci audzēkņi un citi interesenti.

    • EIROPAS SPORTA NEDĒĻA RĪGAS SERGEJA ŽOLTOKA VUDUSSKOLĀ 25.09. - 29.09.
      25.09.2017 10:00
      Rīga, Vietalvas iela 15

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Olga Ksenzova

      29113672
      Dažādas vieglatlētikas disciplīnas tiks piedāvātas visas nedēļas garumā. Pasākuma kalendārs: 25.09. - SPRINTA DIENA 27.09. - TĀLLĒKŠANAS DIENA 29.09. - MEŠANAS DIENA

    • Rotaļas ar futbola elementiem
      25.09.2017 10:00
      Ventspils, Inženieru iela 83

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Īnese Stībele

      28895093
      Pasākumā piedalās sagatavošanas grupas bērni. Pārrunas par futbolu kā sporta veidu; Rotaļas ar futbolu elementiem, Futbola spēle starp grupām.

    • „Vingrojam kopā!”
      25.09.2017 10:00
      Skrundas novads, Nīkrāces pagasts

      Masu pasākums

      Organizē
      Nīkrāces pagasta sporta organizatore

      26665663
      Pasākums domāts ikvienam interesentam.

    • “Vingro svaigā gaisā”
      25.09.2017 10:30
      Daugavpils, Ventspils iela 2a, Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      A.Kucina

      26564123
      Pirmsskolas skolēni, no trim līdz septiņiem gadiem, vingros svaigā gaisā, izmantojot dažādu sporta inventāru. Vingrojumi paredzēti ar dažādu fizisko aktivitāti, dažādām muskuļu grupām.

    • Atvērtā Ci Gun nodarbība
      25.09.2017 11:00
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Atvērtā Ci Gun nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Aktīvie starpbrīži skolā
      25.09.2017 11:00
      Durbe, skolas 5a

      Masu pasākums

      Organizē
      Līga Rozenšteina

      26088345
      Skolēni starpbrīžos tiks aicināti uz netradicionālām sporta aktivitātēm, ar futbola elementiem, lai aktīvi pavadītu brīvo laiku garajos starpbrīžos.

    • SVARA SAMAZINĀŠANAS FITNESA PROJEKTS KIWI
      25.09.2017 11:00
      Mārupe, Kantora iela 128

      Cits

      Organizē
      BEIKER FITNESS

      27836097
      PROJEKTA MĒRĶIS: ✓ izveidot tonizētu, slaidu, sievišķīgu figūru; ✓atbrīvoties no liekajiem kilogramiem; ✓nostiprināt vēderu, rokas, pēcpusi un kājas; ✓uzlabot pašsajūtu un stāju; ✓nostiprināt muguras korsetes daļu; ✓iemācīt vingrot bez trenera palīdzības; ✓iemācīt dzīvot veselīgi un pareizi.

    • Rudens skrējiens
      25.09.2017 11:00
      Daugavpils, Gaismas iela 9

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Daugavpils Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestāde

      26587148
      "Rudens skrējienā" piedalīsies gan iestādes audzēkņi, gan vecāki un iestādes darbinieki. Ir ieplānotas sporta izpriecas iesildīšanai, jautri uzdevumi un skrējiens .

    • Esi aktīvs - būsi vesels
      25.09.2017 11:30
      Liepāja, Dunikas iela 9/11

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Liepājas 8.vidusskola

      29152453
      Sporta nedēļas ietvaros tiks organizētas stafetes Liepājas 8. vidusskolas sākumsskolas un Pii "Mazulītis" audzēkņiem un vecākiem.

    • Sporta diena Mazsalacas vidusskolā
      25.09.2017 11:30
      Mazsalaca, Parka 30, Mazsalacas vidusskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Mazsalacas vidusskola

      64251270
      Sporta diena, kurā piedalās visi skolas audzēkņi un arī vecāki. Programmā paredzēts: kross, stafetes komandām (klasēm), uzdevumi stacijās un sporta spēles.

    • "Bumbošanas prieki"
      25.09.2017 11:35
      Daugavpils, Inženieru ielā 16, Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādes vad.vietnieks D.Vilmane

      28601825
      Eiropas Sporta nedēļas atklāšana notiks ar bumbiņu iesildīšanās vingrinājumiem 4-7 gadus veciem bērniem. No 26.09. līdz 29.09. Sporta nedēļas aktivitātes - rotaļas un stafetes ar futbola elementiem notiks iestādes laukumiņos un sporta laukumā.

    • “Daugavpils Būvniecības tehnikums” Eiropas sporta nedēļa
      25.09.2017 11:40
      Daugavpils, Jātnieku iela 87

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Ozols

      27528220
      Sacensības drīkst piedalīties divi pārstāvji no grupas. Tiks noskaidroti labākie dambretes spēlētāji.

    • Veselības diena
      25.09.2017 13:00
      Jēkabpils, Mežaparks

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils Agrobiznesa koledža

      25603056
      Pasākums Jēkabpils Agrobiznesa koledžas audzēkņiem, studentiem un darbniniekiem. PROGRAMMA: 13:05 Veselības dienas atklāšana, instruktāža 13:15 Kopīga iesildīšanās 13:25 Sacensības, stafetes 15:10 rezultātu kopsavilkums 15:15 apbalvošana, kā arī karstas, spēcinošas zupas baudīšana brīvā dabā.

    • Frisbija popularitāte skolā
      25.09.2017 13:30
      Ventspils, Ventspils 6.vidusskola.

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Ināra Šteinberga

      26761555
      Mērķauditorija - 8., 9. klašu izglītojamie. Ieinteresēt skolēnus ar frisbija spēli un iepazīstināt ar vissvarīgākajiem noteikumiem, lai viņi varētu sākt apgūt spēli praksē. Iepazīšanās ar frisbija disku, tā lidojumu un pirmā veida piespēles apgūšana, kā arī iegūt pirmās prasmes frisbija spēlē.

    • Senioru nūjošanas nodarbība
      25.09.2017 14:00
      Reņķa dārzs, Ventspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Gunta Buholce

      29186126
      Senioru nūjošanas nodarbība Reķa dārzā. Sāksim 14:00.

    • Spēka diena
      25.09.2017 14:00
      Bauskas novads, Brunavas pagasts, Mežgaļu pamatskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dace Kalniņa

      27065182
      Spēka diena Mežgaļu pamatskolā. Meitenes pildīs roku saliekšanu un iztaisnošanu, savukārt zēni veiks pievilkšanos pie stieņa.

    • Eiropas sporta nedēļa - skriešanas diena
      25.09.2017 16:00
      Balvu novads, Tilža, Raiņa iela - 15, Tilžas vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Jānis Melnis

      28733244
      Skrējiens ap Tilžu. Piedalās Tilžas pagasta iedzīvotāji. Skrējēji tiks sadalīti vecuma grupās: 2011 g. un jaunāki - 300 m, 2010 - 2007 g. 500 m, 2006 - 2003 g. - 1000 m, 2002 - 2000 g. - 1500 m, 1999 un vecāki - 3000 m.

    • Zemas intensitātes vingrošana senioriem
      25.09.2017 16:00
      Baloži, Skolas iela 6, Baložu vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Zemas intensitātes vingrošana senioriem.

    • Veselības nedēļa Līgatne
      25.09.2017 17:00
      Līgatnes sporta centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Līgatnes sporta centrs

      26403559
      Veselības nedēļa Līgatne domāta visiem sportot gribētajiem. Vairāk informācijas pa tālruni 26403559.

    • Taibokss - iepazīšanās nodarbība pusauģiem! (15-19 g)
      25.09.2017 17:00
      Rīga, Kleistu iela 14

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      +
      Atvērtā Taibokss nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 28 899 022.

    • Skriešanas - nūjošanas seriāls "Cēsu apļi''
      25.09.2017 17:30
      Cēsis, Pils parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Cēsu novada pašvaldība

      25661300
      Uzdevums - stundas laikā veikt pēc iespējas vairāk apļu (ejot, soļojot, nūjojot, skrienot). Temps un kopējais veiktais distances garums pēc individuālajiem ieskatiem un spējām.Uzvarētāji tiks noteikti pēc nedēļas laikā veikto apļu kopsummas.

    • Atvērtā sporta nodarbība - Boksa tehnika iesācējiem
      25.09.2017 18:00
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Boksa treniņš ir domāts ikvienam neatkarīgi no iepriekšējās sagatavotības pakāpes. Treniņos tiek mācīta boksa tehnika (stāja, sitieni, aizsardzība) un taktika (kad, ko un kā pielietot). Ikviens treniņprocesā saņems norādījumus un ieteikumus, lai izpildāmā tehnika būtu maksimāli efektīva.

    • Svarbumbu celšana un svarbumbu fitness
      25.09.2017 18:00
      Daugavpils,Višķu iela, Stropu aktīvās atpūtas un sporta trase

      Masu pasākums

      Organizē
      Daugavpils Kettlebell Fit

      29521620
      Pasākums domāts visiem kam patīk sports un aktīvs dzīvesveids. Mēs Jums parādīsim svarbumbu celšanas pamatus un fitnesa vingrinājumus ar svarbumbu.

    • STEP aerobika visiem
      25.09.2017 18:00
      Salaspils, Smilšu iela 1

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      EVELO FIT

      29666163
      STEP aerobika visiem, sertificētas treneres, Lindas Kaļveršas pavadībā. Bezmaksas nodarbība aktīva dzīvesveida piekritējiem, ar vai bez pieredzes. Nodarbības mērķis iepazīstināt ar STEP aerobikas pamat-soļiem, vienkāršas horeogrāfijas izpildīšana mūzikas pavadījumā izmantojot step solu.

    • Iepazīsties- trenažieri!
      25.09.2017 18:00
      Lubāna, Lubānas novads, Krasta iela 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Lubānas novada pašvaldība

      26649344
      Pasākums paredzēts tiem, kas vēlas apmeklēt Lubānas trenažieru zāli, bet baidās un nezina kā pareizi apieties ar dzelžiem un kardiotrenažieriem. Tiks stāstīts kā pareizi trenēties nenodarot sev pāri, individuālas programmas sastādīšana. Vecums 16+

    • Šautriņu mešana
      25.09.2017 18:30
      Jaunjelgavas novads, Sērene, Sērenes sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Šautriņu mešana (bez vecuma ierobežojuma) un šaušana pa kustīgu un stāvošu mērķi ar pneimatisko šauteni (no 10 g.v.)

    • Nūjojam - KOPĀ!
      25.09.2017 19:00
      Ogre, Zilo kalnu pakājē.

      Masu pasākums

      Organizē
      oveselība

      26311829
      Nūjošanas nodarbība Zilo kalnu pakājē. Nodarbības vada - oveselības instruktore - Judīte Stāvus. Ja nepieciešamas nūjas - pieteikšanās obligāta pirms nodarbības.

    • Fitnesa nodarbība
      25.09.2017 19:00
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Masu pasākums

      Organizē
      Olaines novada pašvaldība

      26658689
      Fitnesa nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Rolibols - ģimnastika vai badmintons? Kada būs tava pareizā atbilde?
      25.09.2017 19:00
      Rīga, Aglonas iela 35-k2

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rīgas u-šu kungfu sporta skola

      29105042
      ROLIBOLS. ​Spēle. Būtisko harmonijas principu radoša izpratne. Taiczi cjuaņ principi un prasme rīkoties ar raketi. Ļoti elegantas, maigas un plūstošas kustības un riņķveida kustību raksturs, kas attiecas ne tikai uz kustībām ar rokām, bet gan uz visu ķermeni.

    • Āra vingrošanas nodarbības
      25.09.2017 19:00
      Aizkraukle, Lāčplēša 21A

      Masu pasākums

      Organizē
      Aizkaukles Sporta centrs

      26446219
      Aicināti visi interesenti. 2nodarbības (nūjošana un vingrošana). Nodarbības notiks Lāčplēša ielā 21A, vai Draudzības krastmalā 6. Vairāk informācijas pa tālruni 26446219.

    • Spēka treniņš
      25.09.2017 19:00
      Daugmale, Daugmales pamatskola, “Skola”

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Spēka treniņš.

    • STRONG by Zumba atklātā nodarbība
      25.09.2017 20:00
      Rīga, Baldones iela 7, Centrālais tenisa klubs

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Flēra Pētersone

      29922324
      Nodarbību var apmeklēt ikviens interesents, kurš vēlas pārbaudīt savu spēju robežas veicot dažādus vingrojumus izmantojot ķermeņa svaru. Līdzi - maiņas apavi, ūdens, dvielis. Eiropas Sporta nedēļas ietvaros jaunajiem klientiem 1.apmeklējums bez maksas.

    • "Esi kustīgs. Esi vesels."
      26.09.2017 7:10
      Ogre, Skolas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "OSPORTS"

      29245365
      Atklātais treniņš - rīta rosme. Nodarbība piemērota jebkuram - nav nozīmes iepriekšējai fiziskajai sagatavotībai, atliek vien ņemt līzi sporta apģērbu un nodrošināties ar apņēmību būt kustīgam. Bez maksas.

    • Bumbojam
      26.09.2017 9:00
      Lielvārde, Upes iela 3A, PII "Pūt vējiņi"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      sporta skolotāji

      26077624
      Pirmskolas izglītības iestādē bērniem nodarbībās tiks pievērsta papildus vērība sporta veidam - futbols.Dažādas spēles un aktivitātes ar kopēju mērķi, iepazīstināt ar šo spēli un protams, ka futbola spēles spēlēšana.

    • Kustības mūs vieno!
      26.09.2017 9:30
      Vilgāle, Vilgāles pamatskolas pagalms

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Linda Legeza

      25555085
      Visi skolas audzēkņi piedalās kopīgās aktivitātēs.

    • Vingrošanas sporta nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām
      26.09.2017 10:00
      Ventspils, Sporta iela 7/9, Olimpiskā centra “Ventspils” 3.stāva foajē

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Mārīte Strūģe

      27140602
      Vingrošanas sporta nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

    • RĪGAS FRANČU LICEJA 9.UN 10.KLAŠU SPORTA PASĀKUMS "BE ACTIVE!"
      26.09.2017 10:00
      Rīga, Rīgas centra sporta kvartāls, Kr.Barona iela 116A

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      RĪGAS FRANČU LICEJA SPORTA SKOLOTĀJI

      29443630
      Sporta pasākums "BE ACTIVE!" tiek organizēts Rīgas Franču liceja 9.un 10.klašu skolēniem ar mērķi sportot svaigā gaisā sev tuvā kompānijā, tas ir kopā ar savu klasi, un noskaidrot, kura klase ir vissportiskākā šajā mācību gadā. Programmā: volejbols, tautasbumba, futbols, veiklības spēle un stafetes.

    • Jelgavas novada skolēnu sporta spēles rudens krosā
      26.09.2017 10:00
      Jelgavas novads, Staļģene

      Cits

      Organizē
      Jelgavas NSC

      26516538
      Jelgavas novada skolēnu sporta spēles rudens krosā, A, B, C, D vecuma grupās, Staļģenē. Sacensībās piedalās Jelgavas novada vispārizglītojošo skolu komandas.

    • Komunikācijas sporta forums SportsComm '17
      26.09.2017 10:00
      Rīga, Latvijas Nacionālā bibliotēka

      Cits

      Organizē
      Latvijas Sporta federāciju padome


      "Ātrāk! Augstāk! Tālāk!" VS "Spiltāk! Skaļāk! Spēcīgāk!"Vai runājot par tautas sportu, olimpiskais moto "Ātrāk! Augstāk! Tālāk!" ir kļuvis neaktuāls, pakļūstot zem modes, komercijas un popkultūras ātrvilciena? Vai, iespējams, nākotne ir abu šo krasi atsķirīgo pieeju mijiedarbībā? Eiropas Sporta nedēļas ietvaros Latvijas Sporta federāciju padome rīko sporta komunikācijas forumu "SPORTSCOMM '17. Pārmaiņas Latvijas tautas sporta mārketingā". Konference sporta organizāciju – sporta federāciju, sporta klubu un sporta skolu vadītājiem par efektīviem mērķauditorijas uzrunāšanas paņēmieniem, informatīvās telpas paplašināšanu, sponsorēšanas aspektiem tautas sportā un digitālā mārketinga tendencēm. Konferencē tiks prezentēti jaunāko pētījumu rezultāti par interneta un mediju ietekmi uz iedzīvotāju sportošanas paradumiem. Konferences tiešraide - beactivelatvia.lv

    • Sporto "Pūcītes un Pumpuriņi"
      26.09.2017 10:15
      Liepāja, Elizabetes 4 p.i.i. "Delfīns"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      skolotāja Tatjana un Laura

      29964348
      Jau otro gadu piedalāmies Eiropas Sporta nedēļā. Esam par veselīgu dzīvesveidu. Savās aktivitātēs vēlamies pilnveidot basketbola, futbola un dažādu stafešu elementus. Mēs vēl esam mazi, ejam bērnudārzā, un šī ir viena no iespējām apgūt pamatprasmes sportā.

    • "Port de Bras" ar Ilonu Ducku-Krastiņu
      26.09.2017 10:30
      Rīga, Mazā Buļļu - 11

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Aerobikas studija "Santa DIpalestra"

      26433828
      "Port de Bras" - viens no modernākajiem fitnesa veidiem sievietēm. Dēja - tas ir dvēseles lidojums. Privātstudijā apmeklētāju skaits ir ierobežots. Lūdzam pieteikties iepriekš pa tālruni: 26433828.

    • “Jautrās stafetes”
      26.09.2017 10:30
      Daugavpils, Ventspils iela 2a, Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Aina Kucina

      26564123
      Pirmsskolas skolēni, no trim līdz septiņiem gadiem, piedalīsies stafetēs svaigā gaisā, izmantojot dažādu sporta inventāru.

    • Vingro visa Pirmsskolas izglītības iestāde PASAKA
      26.09.2017 10:30
      Ventspils, Ugāles 15

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta pedagogs

      26725729
      Jau otro gadu, divas reizes mācību gada ietvaros, sanākam kopā visi darbinieki un audzēkņi, uz kopīgo vingrošana PII āra teritorijā. Vispirms kopīgo vingrošanu mūzikas pavadībā aizvadīs jaunākie bērniņi 1,5-3.gadi, pēc tam aktīvi izvingrosimies un izdejosimies pārējie bērni un darbinieki.

    • Sporta pēcpusdiena "Sporto un esi vesels!" Zilupes PII 5.-6. g. bērniem
      26.09.2017 10:30
      Zilupe, Sporta iela 1, pilsētas sporta laukums

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Inesa Skorodihina

      65723100
      Pasākums domāts Zilupes pirmsskolas izglītības iestādes 5.-6. g. bērniem. Programmā: jautras stafetes ar skriešanas, lekšanas un bumbas izmantošanas elementiem.

    • Vispārējās fiziskās treniņš ikvienam!
      26.09.2017 11:00
      Rīga, Lāčplēša iela 22, kab.222

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Elena Kazakova

      20055756
      Augstas intensitātes nodarbība ar personīgo svaru un taibokssa elementiem! Attīsta spēka, izturību, ātrumu, reakciju un lokanības īpašības!

    • Futbola diena
      26.09.2017 11:00
      Jelgava, Akmeņu 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Jelgavas 4.vidusskola

      29728665
      Futbola diena Jelgavas 4.vidusskolā! 8:00 rīta vingrošana pie skolas; 11:00 futbola turnīrs 5.klasēm; 12:05 futbola turnīrs 6.klasēm; 13:00 futbola turnīrs 7.klasēm; 13:50 futbola turnīrs 8.klasēm.

    • Eiropas Sporta nedēļa Krustpils pamatskolā
      26.09.2017 11:20
      Jēkabpils , Madonas iela 48, Krustpils pamatskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Krustpils pamatskola, sporta skolotāji

      26331965
      No pirmdienas 25.09.2017. līdz 29.09.2017. katru dienu garajos starpbrīžos skolēna pildīs: Pirmdien- roku saliekšana balstā guļus; Otrdien- lēcieni ar lecamaukliņu; Trešdien- balsts guļus uz apakšdelmiem; Ceturtdien- pievilkšanās pie stieņa un zemajā stienī; Piektdien- kustības mūzikas pavadībā.

    • Fiziskās aktivitātes pauze Vecumnieku novada Domes darbiniekiem
      26.09.2017 12:20
      Vecumnieki, Rīgas iela 29

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Ivars Sproģis

      29123176
      Fiziskās aktivitātes pauze Vecumnieku novada Domes darbiniekiem, lai iemācītu vingrojumu kompleksu, ko ikdienā veikt darba laikā. Šis vingrojumu komplekss uzlabos fizisko veselību un paaugstinās darba ražīgumu.

    • RĪGAS FRANČU LICEJA 11. UN 12.KLAŠU SPORTA PASĀKUMS "BE ACTIVE!"
      26.09.2017 12:30
      Rīga, Rīgas centra sporta kvartāls, Kr.Barona iela 116A

      Masu pasākums

      Organizē
      RĪGAS FRANČU LICEJA SPORTA SKOLOTĀJI

      29443630
      Sporta pasākums "BE ACTIVE!" tiek organizēts Rīgas Franču liceja 11.un 12.klašu skolēniem ar mērķi sportot svaigā gaisā sev tuvā kompānijā, tas ir kopā ar savu klasi, un noskaidrot, kura klase ir vissportiskākā šajā mācību gadā. Programmā: volejbols, tautasbumba, futbols, veiklības spēle un stafetes.

    • Sports Tevī un ap Tevi!
      26.09.2017 12:30
      Jēkabpils novads, Dignājas pagasts, Dignājas pamatskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dagnija Vībāne

      29432450
      12.30 Eiropas sporta nedēļas atklāšana 12.40 Vispārattīstošais komplekss 12.45 Šķēršļu trasīte pa klasēm 13.15 Futbola turnīrs 14.00"Tautas bumbas" turnīrs 14.30 Apbalvošanas ceremonija

    • Jūrmalas skolēnu čempionāts futbolā 5.- 6. klase
      26.09.2017 12:30
      Jūrmala, Kauguri, Raiņa ielā 118, Kauguru vidusskolas sporta laukumā

      Cits

      Organizē
      Jūrmalas Sporta skola

      67736378
      Jūrmalas skolēnu čempionāts futbolā ar mērķi popularizēt futbolu kā veselīgu un sportisku dzīves veidu. Vairāk informācijas pa tālruni 67736379.

    • Dienas rosme darba vietā
      26.09.2017 13:00
      Daugavpils, Malu iela 7

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      K.Volodko-Mitina

      26024763
      Lai popularizētu aktīvu dzīvesveidu, tika nolemts organizēt dienas rosmi darba vietā, kur iestādes darbiniekiem tiks dāvāta iespēja izkustēties dienas laikā un parādīt savus sportiskos talantus.

    • Orientēšanās skolotājiem
      26.09.2017 14:00
      Jelgava, Uzvaras iela 10, Jelgavas 3.sākumskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Larisa Drusta

      28443282
      Orientēšanās sacensības skolotājiem.

    • Eiropas sporta nedēļa Valgundes pagastā
      26.09.2017 14:00
      Valgundes pagasts, Kalnciema sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Sarmīte Belte

      26003378
      8:15 rīta rosme 14:00 galda teniss

    • Fubols
      26.09.2017 14:30
      Staicele, LFF mācību un treniņu centrs „Staicele”

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Vizma Tiltiņa

      26680829
      Notiks futbola spēles starp Staiceles vidusskolas un SSPV audzēkņiem gan meitenēm, gan zēniem. Komandā 5 dalībnieki. Vairāk informācijas pa tālruni 26680829.

    • Rudens veselības apļi Baložos
      26.09.2017 14:30
      Baloži, Skolas iela 6, Baložu vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Rudens veselības apļi Baložos.

    • “Daugavpils Būvniecības tehnikums” Eiropas sporta nedēļa
      26.09.2017 15:10
      Daugavpils, Jātnieku iela 87

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Ozols

      27528220
      Sacensībās drīkst piedalīties visi “Daugavpils Būvniecības tehnikums” izglītojamie un darbinieki.

    • Eiropas sporta nedēļa - florbola diena
      26.09.2017 16:00
      Balvu novads, Tilža, Raiņa iela - 15, Tilžas vidusskola

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Jānis Melnis

      28733244
      Florbola turnīrs. Piedalās Tilžas vidusskolas, Tilžas internātpamatskolas un Tilžas pagasta komandas.

    • Peldēšanas diena
      26.09.2017 16:00
      Olaine, Stadiona iela 2, Olaines peldbaseins

      Cits

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Peldēšanas diena. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Akadēmiskās paukošanas paraugnodarbība
      26.09.2017 16:00
      Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 90

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, studentu korporācija Talavija

      20085066
      Pasākuma laikā studenti no Talavijas iepazīstinās ar akadēmiskās paukošanas pamatiem, kas ir viena no senajām korporāciju tradīcijām. Pasākuma laikā tiks nodrošināts ekipējums un iespēja izmēģināt paukošanas elementus praktiski. Aicināti visi interesenti, bet īpaši studenti un vidusskolnieki.

    • Stipro ģimeņu skrējiens
      26.09.2017 17:00
      Rīga, Rīgas Āgenskalna pirmsskola, Cieceres iela 3, norises vieta pie Māras dīķa

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Pirmsskolas sporta skolotājs Dace Ozola

      26328132
      Rosināt būt aktīviem gan bērniem, gan viņu vecākiem, gan Iestades darbiniekiem. Iesaistīties Sporta aktivitātēs brīvā dabā. Disciplīna: "STIPRO ĢIMEŅU SKRĒJIENS" - skrējiens apkārt Māras dīķim, veicot dažādas fiziskās aktivitātes.

    • izmēģini trenažierus
      26.09.2017 17:00
      Limbaži, Rīgas iela 28

      Cits

      Organizē
      OC "Limbaži"

      29401367
      Trenažieru zāles Jo-Jo bezmaksas apmeklējums. Vairāk informācijas pa tālruni 29401367.

    • Nūjošanas - skriešanas seriāls "Cēsu apļi"
      26.09.2017 17:30
      Cēsis, Cēsu Pils parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Cēsu novada pašvaldība

      25661300
      Uzdevums - stundas laikā veikt pēc iespējas vairāk apļu (ejot, soļojot, nūjojot, skrienot). Temps un kopējais veiktais distances garums pēc individuālajiem ieskatiem un spējām.Uzvarētāji tiks noteikti pēc nedēļas laikā veikto apļu kopsummas.

    • Atvērtais nūjošanas treniņš
      26.09.2017 17:30
      Daugavpils, Kandavas iela 1

      Cits

      Organizē
      Daugavpils nūjošanas biedrība

      26532398
      Uz atvērto treniņu tiek aicināti dalībnieki, kas vēlas iegūt priekšstatu par nūjošanas nodarbībām, kā arī tie, kuri vēlas pilnveidot nūjošanas tehniku sertificēta nūjošanas trenera vadībā.

    • Nūjošana
      26.09.2017 18:00
      Durbe, skolas 5a

      Masu pasākums

      Organizē
      Alise Ansone

      28662110
      Eiropas Sporta nedēļas ietvaros aicinām apgūt nūjošanas pamatus. Kopā apgūsim iesildīšanos, atsildīšanos un pareizu nūjošanas tehniku.

    • Ventspils Kikboksa Leģiona organizētā "Atvērto durvju diena"
      26.09.2017 18:00
      Ventspils, Sporta iela 7/9, Olimpiskā centra “Ventspils” boksa zālē

      Masu pasākums

      Organizē
      "Ventspils Kikboksa Leģions"

      29777416
      Aicinām visus sportot gribētājus iepazīties un izmēģināt kikboksu! Treneris – Sergejs Deņisovs.

    • Volejbols visiem!
      26.09.2017 18:00
      Kolka, Kolkas pamatskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Pasākumā var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Spēlēsim volejbolu un pavadīsim laiku aktīvā, sportiskā gaisotnē.

    • Atvērtā sporta nodarbība - Fat burner
      26.09.2017 18:15
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Nodarbība liekās tauku kārtiņas "nodedzināšanai". Nodarbība, kas ietver aerobikas elementus. Uzmanība galvenokārt tiek pievērsta vēdera preses, dibena un kāju muskulatūrai, tādejādi nostiprinot un tonizējot muskuļus. Tieši šīs ķermeņa daļas ir biežākās problēmzonas.

    • Sportojam brīvā dabā
      26.09.2017 18:30
      Salacgrīva, sporta un atpūtas komplekss "Zvejnieku parks", Sporta 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Mārīte Jankovska

      28626884
      Pasākums domāts ikvienam, kas vēlas izkustēties. Pasākums notiek brīvā dabā un piedalīties var gan iesācēji, kuriem nav īpaša sagatavotība, gan jau ar pieredzi. Nodarbība tiks pielāgota ikvienam. Vairāk informācijas: .

    • Rudens veselības apļi Ķekavā
      26.09.2017 18:30
      Ķekava, Laukumā Fortius pie Ķekavas sporta kluba, "Bultas"

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      No plkst. 18:00-19:00 notiks Ārstnieciskā vingrošana ar Dāvi Vegneru un no plkst. 18:00-20:00 atklātā nūjošanas nodarbība.

    • Vingrojam kopā.
      26.09.2017 18:30
      Ogre, Skolas iela 18

      Masu pasākums

      Organizē
      oveseliba

      26311829
      Vingrošanas nodarbība Alfitness sporta klubā. Grupā 20 dalībnieki . Obligāta iepriekšējā pieteikšanās. Nodarbība - bez maksas.

    • Nāc izvējoties Liepājā!
      26.09.2017 18:30
      Liepāja, Jūrmalas ielas aplis

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Rolands Štrehers

      26374280
      Lēns piejūras kāpu taku skrējiens. Distance ~10km.

    • KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība)
      26.09.2017 19:00
      Ķekava, Skolas iela 2, Ķekavas sākumskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      KSMR Fitness

      26423130
      KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība).

    • Atvērtā Taibokss nodarbība.
      26.09.2017 19:00
      Rīga, Kleistu iela 14

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      29815472
      Atvērtā Taibokss nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 29815472.

    • BodyART nodarbība.
      26.09.2017 19:30
      Ogre, Skolas iela 18

      Masu pasākums

      Organizē
      oveseliba

      26311829
      BodyART nodarbība ALfitness sporta klubā. Nodarbība bez maksas. Obligāta iepriekšējā pieteikšanās - Judīte Stāvus - 26311829 vai zvanot uz sporta klubu ALfitness - 29643315

    • Zumba Fitness Eiropas Sporta nedēļas ietvaros
      26.09.2017 20:00
      Rīga, Baldones iela 7

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Flēra Pētersone

      29922324
      Līdzi - maiņas apavi, ūdens un ērts apģērbs. Eiropas Sporta nedēļas ietvaros jaunajiem klientiem 1. apmeklējums bez maksas. Kā arī būs iespēja iegādāties nodarbību abonementus par pievilcīgām cenām.

    • "Esi kustīgs. Esi vesels."
      27.09.2017 7:10
      Ogre, Skolas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "OSPORTS"

      29245365
      Atklātais treniņš - rīta rosmes. Nodarbība būs piemērota jebkuram - nav nozīmes iepriekšējai fiziskai sagatavotībai, atliek vien ņemt līdzi sporta apģērbu n nodrošinaties ar apņēmību būt kustīgam. Bez maksas.

    • ,,Bumbošanās,, diena
      27.09.2017 8:45
      Vilgāle, Vilgāles pamatskolas sporta zāle

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Špiguns

      22037294
      Skolēni iesaistās sportiskās aktivitātēs ar bumbām- mešana mērķī, grozā, tālumā utt.

    • Sports kā pasakā
      27.09.2017 9:00
      Daugavpils, Mihoelsa iela 4

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Zane Novicka

      26635337
      Daugavpils pilsētas 2.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem tiks piedāvāti trīs iepriekš apgūtās pasakas realidzēt dzīvē, iejusties to tēlos, un veikt dažādus uzdevumus ar fizisku slodzi, paralēli pārvarot šķēršļu joslu, atbilstoši pasakas sižetam.

    • Orientēšana Līgatnē
      27.09.2017 9:00
      Līgatne, Strautu 4

      Masu pasākums

      Organizē
      Orientēšanas fed. un Līgatnes novada vidusskola

      22012005
      Orientēšana Līgatnē.

    • Sportiskais rīts
      27.09.2017 9:00
      Stopiņu novads, Ulbroka, Institūta iela 34a

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      PII ''Pienenīte" sporta skolotājas

      26158741
      Pasākums norisināsies bērnu dārza telpās, tas paredzēts pii "Pienenīte" sagatavošanas un vecākā vecuma grupām. Skolotājas ar bērniem veiks vairākas vieglatlētikas disciplīnas un iepazīstinās bērnus ar vieglatlētiku kā sporta veidu.

    • Nūjošanas nodarbība senioriem.
      27.09.2017 9:00
      Ogre, Zilie kalni

      Masu pasākums

      Organizē
      oveseliba

      26311829
      Nūjošanas nodarbība senioriem. Tikšanās Ogres, Zilajos klanos ( uzpildes stacija DINAZ rajons). Pasākums bez maksas. Ja nepieciešamas nūjas - rezervācija pirms tam - Judīte Stāvus - 26311829

    • Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā
      27.09.2017 09:30
      Sabile, Ventspils iela 17a, Sabiles pamatskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Talsu novada Sporta skola

      26394514
      Talsu novada un apkārtējo novadu, vispārizglītojošo mācību iestāžu audzēkņi no 2.-12. klasei piedalīsies "Rudens kross" sacensībās. Distanču garumi 500m - 3000m

    • Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā "Rudens kross"
      27.09.2017 09:30
      Sabile, Sabiles pamatskola Ventspils iela 17a

      Masu pasākums

      Organizē
      Talsu novada Sporta skola

      26394514
      Talsu novada atklātā olimpiāde skolu sportā "Rudens kross", kurā piedalās Talsu novada un apkārtējo novadu 2.-12. klašu skolnieki. Dalībnieki veiks 500m - 3000m garas distances, attiecīgi savam vecumam.

    • RĪGAS FRANČU LICEJA 5. UN 6.KLAŠU SPORTA PASĀKUMS "BE ACTIVE!"
      27.09.2017 9:30
      Rīga, Rīgas centra sporta kvartāls, Kr.Barona iela 116A

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      RĪGAS FRANČU LICEJA SPORTA SKOLOTĀJI

      29443630
      Sporta pasākums "BE ACTIVE!" tiek organizēts Rīgas Franču liceja 5.un 6.klašu skolēniem ar mērķi sportot svaigā gaisā sev tuvā kompānijā, tas ir kopā ar savu klasi, un noskaidrot, kura klase ir vissportiskākā šajā mācību gadā. Programmā: tautasbumba, futbols, handbols, veiklības spēle un stafetes.

    • Rudens olimpiāde
      27.09.2017 10:00
      Dagda, Alejas iela 15a, Dagdas pilsētas PII ,,Saulīte"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Sporta skolotāja Ruta Platace

      65681511
      Pasākums ,,Rudens olimpiāde" - sporta svētki, kurā piedalīsies bērni vecumā no 3 līdz 7 gadiem. Paredzētās aktivitātes - stafetes ( skriešana, lekšana, kāpelēšana, mešana), atrakcijas un kustību rotaļas.

    • Sporta aktivitāte "Tieši mērķī"
      27.09.2017 10:00
      Daugavpils, Raiņa iela 29

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Daugavpils BJSS

      65429107
      Pasākums paredzēts sporta skolas treneriem un administrācijai, lai saliedētu darbiniekus aktīvam darbam! Lai uzturētu veselīgu dzīves stilu. Disciplīnas - pneimatiskā pistole, pneimatiskā šautene un šaušana pa lidojošiem šķīvīšiem.

    • Neparastās bumbas
      27.09.2017 10:00
      Liepāja,Celmu-4

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Inese Rozentāle

      26156689
      Pirmskolas vecuma bērniem ar dažādām sportiskām aktivitātēm, ar pašu radītām bumbām.

    • "Prieks rodas kustībā"
      27.09.2017 10:00
      Daugavpils, Podnieku iela 1

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sintija Geiba

      26976113
      Pasākums tiek rīkots pirmsskolas vecuma bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu vecākiem, pedagogiem. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja kopā ar sporta skolotāju un viņas palīgiem doties veselību veicinošās vingrošanas aktivitātēs, kas radīs prieku pavadot laiku kopā ar saviem tuvajiem kustībā. Vairāk informācijas .

    • Vingrošana jaunajām māmiņām
      27.09.2017 10:00
      Olaine, Stadiona iela 2, Olaines peldbaseins

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines novada pašvaldība

      26658689
      Vingrošana jaunajām māmiņām. Vairāk informacijas pa tālruni 26658689.

    • Rudens riņķošana
      27.09.2017 10:00
      Gulbene, O. Kalpaka iela 1A

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Sporta skolotāja: Solvita Brezinska

      27855990
      1. Aktivizēt bērnos kustību aktivitāti un attīstīt koordināciju, līdzsvaru, veiklību; 2.Sekmēt grupas bērnu saliedētību, sadarbības prasmes; 3. Rosināt bērnos vēlmi piedalīties dažādās stafetēs, rotaļās, uzdevumos ar braucamrīkiem 4. Popularizēt aktīvu dzīvesveidu. 5. Sportot ir stilīgi un moderni!

    • Sporta Svētki "Taurenītī"
      27.09.2017 10:00
      Piltene, Maija iela 6

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Undīne Priedoliņa

      22026344
      Piltenes PII "Taurenītis" sporta svētki bērniem vecumā no 1,5 - 6 gadiem. Pasākumā plānotas rotaļas, stafetes, aktivitātes ar dažādu piepūli un grūtības pakāpi, atbilstoši konkrētam bērnu vecumposmam. To plānots īstenot dabā, pirmsskolas izglītības iestādes teritorijā.

    • Sporta diena pii ''Pienenīte'' pieaugušajiem
      27.09.2017 10:00
      Krāslava, Ezera iela 15

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      PII "Pienenīte"

      26213843
      Pasākums domāts pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem un tehniskajam personālam. Paredzētas stafetes, tāllēkšana un uzdevumi ar pildbumbas mešanu.

    • Sporta izprieca "Mežmalā pie gudrās Pūces"
      27.09.2017 10:00
      Rīga, Zolitūdes iela 44

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Vadītāja S.Gimburževska

      67848502
      Sporta izpriecā piedalās bērni vecumā no 4 - 7 gadiem. Mērķis: popularizēt sporta attīstību PII, veicināt bērnu fizisko attīstību, organizēt bērnus aktīvai atpūtai svaigā gaisā. Bumbas mešana mērķī, stafetes, rāpšanās pa Zviedru sienu, uzmanības rotaļas.

    • Flešmobs "Vingro visa "Varavīksne""!
      27.09.2017 10:00
      Daugavpils, Stacijas iela 45

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Daugavpils pilsētas 1. pirmsskolas izglītības iestāde

      28606199
      Daugavpils pilsētas 1. pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi un darbinieki piedalās flešmobā "Vingro visa "Varavīksne""!

    • Latvijas skolēnu 71. spartakiāde basketbolā 3x3 un atlases sacensības basketbolā 3x3 ISF pasaules skolu čempionātam Serbijā 2018
      27.09.2017 10:00
      Ķekava, Ķekavas sporta klubs, "Bultas"

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Latvijas skolēnu 71. spartakiāde basketbolā 3x3 un atlases sacensības basketbolā 3x3 ISF pasaules skolu čempionātam Serbijā 2018.

    • Ātrāk, veiklāk, augstāk!
      27.09.2017 10:00
      Alūksnes novads, Alsviķu pagasts, Alsviķi PII "Saulīte"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      PII "Saulīte" skolotājas

      22015660
      Organizējam iestādes audzēkņiem, veselīga dzīvesveida popularizēšanai. Organizēsim dažādas kustību aktivitātes, stafetes, kustību rotaļas.

    • Kustību svētki bērniem „Drošības ābece uz ceļa”
      27.09.2017 10:00
      Krāslava, Aronsona iela 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      biedrība "Pīlādzītis klubs"

      28371980
      Pasākums bērniem no 4 līdz 7 gadu vecumā. Bērni brauks ar skuteriem, velosipēdiem, riteņiem, skrējratiem. Pasākumā plānots nostiprināt bērnu zināšanas par drošību ekskursijās, pārgājienos un pastaigās.

    • Veiklā pele
      27.09.2017 10:00
      Rīga, Pārslas iela 16

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dace Ozola

      26823132
      Pasākumā piedalās pirmsskolas vecuma bērni, veicot dažādas kustību aktivitātes un rotaļas: Holandes siers; Kaķis un pele; Pele alā; Peļu kross.

    • "Vingrojam jautri!"
      27.09.2017 10:30
      Daugavpils, Raipoles iela 8.

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Marina Pavlova

      29992515
      Sporta svētki Daugavpils pilsētas 3. pirmsskolas izglītības iestādes sporta laukumā. Pasākums domāts iestādes audzēkņiem no 3 līdz 7 gadiem. Programma: jautras stafetes, sporta spēles, viktorīna un zib-akcija "Jautra vingrošana".

    • "Kustību prieks"
      27.09.2017 10:30
      Iecava, PII "Dartija "

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Svetlana Lejniece

      26802517
      Pirmsskolas bērni, vecāki un darbinieki piedalīsies kopīgā rīta vingrošanā , dažādās stafetēs, notiks riteņbraukšanas sacensības, mini futbols starp grupu komandām, kustību spēlēs.Visas nedēļas garumā notiks dažādas kustību aktivitātes .

    • Atvērtā sporta nodarbība - "Grīdiņas"
      27.09.2017 10:30
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Treniņš dziļās muskulatūras stiprināšanai jebkuram sagatavotības līmenim, lai veidotu staltu un veselīgu stāju. Tas būs nopietnākais ieguldījums jūsu veselības uzlabošanā un nostiprināšanā.

    • “Rotaļas ar futbola elementiem”
      27.09.2017 10:30
      Daugavpils, Ventspils iela 2a, Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Aina Kucina

      26564123
      Pirmsskolas skolēni, no trim līdz septiņiem gadiem, izspēlēs LSPA docentes IRĒNAS DRAVNIECES piedāvātās rotaļas ar futbola elementiem svaigā gaisā.

    • “Daugavpils Būvniecības tehnikums” Eiropas sporta nedēļa
      27.09.2017 11:40
      Daugavpils, Jātnieku iela 87

      Masu pasākums

      Organizē
      Juris Ozols

      27528220
      Sacensībās drīkst piedalīties visi “Daugavpils Būvniecības tehnikums” izglītojamie un darbinieki.

    • Flemobs ,,Dejo visa skola"
      27.09.2017 11:45
      Daugavpils, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija Varšavas iela 2.

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas sporta skolotāja S.Baško un 12. klase

      26759267
      Pasākuma dienā 27.09. skolas pagalmā visa skola dejo iepriekš iemācītu deju. Gatavošanās pasākumam notiek pirmdien un otrdien, kad 12. klases skolēni pārējiem skolas skolēniem starpbrīžos un sporta stundas laikā māca šo deju.

    • "Pusdienlaika vingrošana"
      27.09.2017 12:00
      Gulbene, O.Kalpaka 60

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dace Anča

      29295359
      "Pusdienlaika vingrošana" 27-09-2017, 12:00 - 12:15 Pie Gulbenes kultūras centra Eiropas sporta nedēļas ietvaros pie Gulbenes kultūras centra uz pusdienlaika izkustēšanos un izvingrošanos aicināts ikviens garāmgājējs kā arī Gulbenes kultūras centra un Gulbenes bibliotēkas darbinieki.

    • Sporto Lazdona
      27.09.2017 12:00
      Madonas novads, Lazdona, Jurģkalni, Lazdonas pamatskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      KRISTĪNE Mutore

      28727501
      Pasākums paredzēts kā kopības un kolektīva saliedēšanas pasākums sportiskā gaisotnē. Pasākumā piedalīsies Lazdonas pamatskolas skolēni,skolotāji un vecāku pārstāvji. Pasākuma laikā plānotas stafetes,badmintona turnīri un futbola vingrinājumi.

    • "Uzdrošinies pats un iedvesmo draugu"
      27.09.2017 12:00
      Krāslava, Raiņa 25, Krāslavas Valsts ģimnāzija

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Natālija Raudive

      29216505
      Pasākums tiks organizēts skolas sporta zālē 9.-12.klašu skolēniem. Trīscīņa - spiešana guļus, lēcieni ar lecamauklu, tāllēkšana. Rezultāti tiks apkopoti un aktivākie apbalvoti.

    • Sporta diena "Esi kustīgs! Esi vesels!" Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu otrklasniekiem
      27.09.2017 12:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Cits

      Organizē
      Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde

      26453063
      Sporta dienā "Esi kustīgs! Esi vesels!" aicinātas piedalīties Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu 2. klašu komandas. Uz vieglatlētikas celiņiem tiks izvietotas stacijas, kurās katrai komandai būs jāveic konkrēts uzdevums.

    • RĪGAS FRANČU LICEJA 7. UN 8.KLAŠU SPORTA PASĀKUMS "BE ACTIVE!"
      27.09.2017 12:00
      Rīga, Rīgas centra sporta kvartāls, Kr.Barona iela 116A

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      RĪGAS FRANČU LICEJA SPORTA SKOLOTĀJI

      29443630
      Sporta pasākums "BE ACTIVE!" tiek organizēts Rīgas Franču liceja 7.un 8.klašu skolēniem ar mērķi sportot svaigā gaisā sev tuvā kompānijā, tas ir kopā ar savu klasi, un noskaidrot, kura klase ir vissportiskākā šajā mācību gadā. Programmā: tautasbumba, futbols, veiklības spēle un stafetes.

    • Strītbola diena
      27.09.2017 13:00
      Jelgava, Akmeņu 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Jelgavas 4.vidusskola

      29728665
      Strītbola diena Jelgavas 4.vidusskolā! 8:00 rīta vingrošana pie skolas. 13:00 Stritbola turnīrs 9.-12. klasēm. Starpbrīžos tiks piedāvātas aktivitātes ar basketbola elementiem.

    • ''Mūsu veselība ir mūsu rokās''
      27.09.2017 13:00
      Daugavpils, Kandavas 1.

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Irina Kazakeviča

      +37126357067
      Mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku veselīgās un fiziskās aktivitātēs. Kustība - ir galvenā atslēga imūnsistēmas un lieliskas veselības stiprināšanā, ka āri labākais līdzeklis pret stresu.

    • Eiropas nedēļa Valgundes pagastā
      27.09.2017 14:00
      Valgundes pagasts, Kalnciema sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Sarmīte Belte

      26003378
      8:15 Rīta rosme 14:00 Tautas bumbas turnīrs 14:00 Novuss

    • Sporta pēcpusdiena
      27.09.2017 14:10
      Ikšķiles novads, Tīnūžu pagasts, Tīnūžu pamatskola, "Kalnliepas"

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Sporta skolotājs

      27548830
      Sportisks pasākums Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, ar dažādām stafetēm un disciplīnām, atbilstoši dalībnieku vecumam.

    • Futbola turnīrs
      27.09.2017 14:15
      Jelgava, Uzvaras iela 10, Jelgavas 3.sākumskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Larisa Drusta

      28443282
      Futbola turnīrs 6.klasēm.

    • „Nūjojam kopā! ”
      27.09.2017 15:00
      Skrundas novads, Nīkrāces pagasts

      Masu pasākums

      Organizē
      Nīkrāces pagasta sporta organizatore

      26665663
      Pasākums domāts ikvienam interesentam.

    • Atvērtā Taibokss bērniem! (6-10g.)
      27.09.2017 15:30
      Rīga, Kleistu iela 14

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      29 667 749
      Atvērtā Taibokss nodarbība bērniem. Vairāk informācijas pa tālruni 29 667 749.

    • Ripo Rīga
      27.09.2017 16:00
      Rīga, Krišjāņa Barona iela 116A

      Masu pasākums

      Organizē
      Velosolutions Latvija

      26554629
      Minam apkārt Eiropai! 27. septembrī nāc uz Velosolutions velotrasi jaunatklātajā Centra sporta kvartālā un piedalies trasē nobraukto kilometru rekorda uzstādīšanā. Ņem līdzi savu velo, skeitu, dip dap un jebko citu, kas ripo, vai arī izmanto iespēju bez maksas izmēģināt kādu no braucamajiem uz vietas. Kļūsti par daļu no rekorda vienā no pasaules lielākajām asfalta velotrasēm un piedalies Ripo Rīga ballītē pašā Rīgas centrā!

    • Eiropas sporta nedēļa - streetbola diena
      27.09.2017 16:00
      Balvu novads, Tilža, Raiņa iela - 15, Tilžas vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Jānis Melnis

      28733244
      Piedalās komandas no pagasta skolām un iedzīvotājiem.

    • Taibokss - iepazīšanās nodarbība bērnim! (7-13 g)
      27.09.2017 16:00
      Rīga, Burtnieku iela 37

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      25 542 580
      Atvērtā Taibokss nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 25 542 580.

    • Orientieris 2017
      27.09.2017 16:00
      Līvāni, Līvānu 1.vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      OSK ,,Sēlijas Mežs''; Jēkabpils sporta centrs

      26321112
      Orientēšanās pasākums, kas ir viens no populārākajiem sporta veidiem Latvijā. Orientēšanās pa pilsētu. Šī kārta tiek organizēta draudzīgajā kaimiņnovadā Līvānos. Jēkabpils sporta centrs nodrošina transportu 16:15 no Jēkabpils Vecpilsētas laukuma. Esi aktīvs!

    • Reljefs 2017
      27.09.2017 16:00
      Ogre, Pārogre, Ķentes kalns

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība OK "Ogre"

      28374385
      Orientēšanās sacensības - Reljefs 2017 Reljefiņš - 14 kārta Instruktors dosies līdzi distancē. Nodarbību vadīs A kategorijas trenere - Iveta Halcmane un Latvijas izlases orientieists - Nauris Neimanis.

    • Studenti sporto
      27.09.2017 16:30
      Rīga, Lomonosova iela 1

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Beisbola federācija Ainārs Birulis

      29449394
      Pasākuma ietvaros, studenti no LU un citām universitātēm tiksies Beisbola laukumā, iemēģinās spēkus beisbola spēlē, un paralēli piedalīsies kopā ar Latvijas beisbola spēlētājiem, futbola turnīrā.

    • Esi aktīvs!
      27.09.2017 16:30
      Daugavpils, Vienības 38b

      Cits

      Organizē
      Olga Kuksjonoka

      29853705
      Ar devīzi „Esi aktīvs!” - sporta izpriecas iestādes audzēkņiem un viņu tēviem. Lecot, skrienot un vingrojot - nepiespiestā veidā veicināt fiziskās aktivitātes. Attīstīt bērniem uzmanību, veiklību, koordināciju un citas prasmes.

    • Latvijas čempionāts futbolā U18
      27.09.2017 17:00
      Tukums, Pauzeru pļavas mākslīgais laukums, Revolūcijas iela 4

      Masu pasākums

      Organizē
      Futbola klubs Tukums 2000

      26222273
      Latvijas čempionāta spēle U18 futbolā starp Tukums 2000 - Dinamo Rīga.

    • Zemas intensitātes vingrošana senioriem
      27.09.2017 17:00
      Baloži, Skolas iela 6, Baložu vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Zemas intensitātes vingrošana senioriem.

    • Atvērtais fitnesa treniņš ar "Intense Fitness"
      27.09.2017 17:00
      Daugavpils, Stiklu iela - 7B

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Sporta un jaunatnes departaments

      28371887
      Atvērtais treniņš paredzēts visiem, kas vēlas uzsākt un turpināt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Treniņa laikā tiks izpildīti dažādi vingrinājumi uz dažādām muskuļu grupām. Vairāk informācijas: .

    • “Līvānu kauss” orientēšanās sportā Gunāra Jāņa Mīkuļa piemiņai
      27.09.2017 17:30
      Līvāni, Rīgas iela 111

      Masu pasākums

      Organizē
      iedzīvotāju grupa“Kompass”, OSK “Sēlijas Mežs” sadarbībā ar Līvānu novada Multifunkcionālo jaunatnes iniciatīvu centru “Kvartāls”

      29537229
      Dalībnieki var startēt bez vecuma ierobežojuma – pavēles distance. Kontrollaiks 1 stunda. Sacensības notiek ar kopējo startu. Dalībnieki izvēlas sev atbilstošu grupu. Atzīmēšanās ar elektronisko atzīmēšanās sistēmu Sportident. Karte zīmēta 2016.-2017. gadā, mērogs 1:4000, augstumlīknes 2,5 metri. Vairāk informācijas .

    • Nūjošanas - skriešanas seriāls "Cēsu apļi"
      27.09.2017 17:30
      Cēsis, Cēsu Pils parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Cēsu novada pašvaldība

      25661300
      Uzdevums - stundas laikā veikt pēc iespējas vairāk apļu (ejot, soļojot, nūjojot, skrienot). Temps un kopējais veiktais distances garums pēc individuālajiem ieskatiem un spējām.Uzvarētāji tiks noteikti pēc nedēļas laikā veikto apļu kopsummas.

    • Fitness brīvā dabā
      27.09.2017 17:30
      Dundaga, Lielās skolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Atvērtais treniņš paredzēts visiem, kas vēlas izmēģināt vingrošanu brīvā dabā. Treniņa laikā tiks izpildīti dažādi vingrinājumi. Kam ir savi vingrošanas paklājiņi, ņemiet līdzi!

    • Valmieras vieglatlētikas kluba Skriešanas seriāls
      27.09.2017 18:00
      Valmiera, Jāņa Daliņa iela 2, Jāņa Daliņa stadions

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Valmieras vieglatlētikas klubs

      29448010
      Valmieras vieglatlētikas klubs katru gadu organizē skriešanas seriālu, kurā ikviens interesents var izmēģināt savus spēkus kādā skriešanas distancē, šoreiz sportisti varēs pārbaudīt savus spēkus 3000m skrējienā stadionā.

    • Atvērtais velo treniņš ar KS Sporta kluba komandas sportistiem.
      27.09.2017 18:00
      Rīga, Mežaparks

      Masu pasākums

      Organizē
      KS Sporta klubs, treneris Kārlis Smilktens

      +37128643643
      Aicināti visi interesenti, bet jārēķinās, ka braukšanas temps amatiersportistu vērtējumā vidēji augsts, augsts. Brīva atmosfēra ir ļoti svarīga. Joki ļoti vēlami! Tiekamies pie ZOO ieejas. #KSsportaklubs #veloprofslv #4cyclists #coolkids #havefun

    • Vingro ar ģimeni! Vingrinājumu komplekss ģimenei un citas aktivitātes
      27.09.2017 18:00
      Daugmale, Daugmales pamatskola, “Skola”

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Vingro ar ģimeni! Vingrinājumu komplekss ģimenei un citas aktivitātes.

    • Daugavpils karatē skolas atvērto durvju diena
      27.09.2017 18:00
      Daugavpils, Ģimnāzijas iela 32, Vienības pamatskola

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Sergejs Čapulis

      29799547
       „KARATE VISIEM – KARATE DZĪVEI!!!”. Pasākuma mērķis: parādīt, ka karatē nav tikai cīņas māksla un sporta veids, bet gan arī dzīvesveids. Svētku viesi varēs ne tikai skatīties no malas, bet arī paši aktīvi piedalīties karatē nodarbībā.

    • Vingrošana sievietēm
      27.09.2017 18:00
      Durbe, skolas 5a

      Masu pasākums

      Organizē
      Alise Ansone

      28662110
      Eiropas Sporta nedēļas ietvaros vingrosim kopā! Iesildīšanās, vingrojumi dažādām muskuļu grupām ( vēderprese, mugura, gurni, kājas, rokas) un atsildīšanās. Vairāk informācijas .

    • Orientēšanās iesācējiem Lubānā
      27.09.2017 18:00
      Lubāna, Lubānas novads, Krasta iela 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Lubānas novada pašvaldība

      26649344
      Orientēšanās notiks Lubānas pilsētas teritorijā. Vecuma ierobežojumu nav. Bērniem līdz 16g. jāierodās kopā ar vecākiem. Tiem, kas piedalīsies pirmo reizi, noderēs Jāņa Lejiņa lekcija Lubānas novada tūrisma informācijas centrā 20.09. pl.18:00

    • "Vingrošana savai veselībai"
      27.09.2017 18:30
      Gulbenes novads, Stāķi, Stāķu sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Aina Rubene

      29295359
      "Vingrošana savai veselībai". Vairāk informācijas pa tālruni 29295359.

    • "Dance" - dejam un izbaudam dzīvi!
      27.09.2017 18:30
      Daugavpils, Saules - 7

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Santa DIpalestra" - aerobikas studija

      26433828
      "Dance" - deju aerobikas virziens modernā mūzikas pavadībā. Daudz gadu eksistēšanas laikā "Dance" kļuvis enerģiskāks un ienes sevī mūsdienīgas kustības. Dejojam un izbaudam dzīvi! Piedalīties būs iespēja tiem, kas iepriekš pieteiksies pa tālruni: 26433828.

    • Veselības sporta kluba VIP treneres Ivetas Leinbergas nodarbība ar TRX piekares sistēmu
      27.09.2017 18:35
      Ventspils, Lauku iela 5, Ūdens Piedzīvojumu parka vingrošanas zāle

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Iveta Leinberga

      27821899
      Veselības sporta kluba VIP treneres Ivetas Leinbergas nodarbība ar TRX piekares sistēmu.

    • Ventspils Kikboksa Leģiona organizētais "Aktivitātes svaigā gaisā"
      27.09.2017 19:00
      Ventspils, Sporta iela 7/9, Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola halle

      Masu pasākums

      Organizē
      "Ventspils Kikboksa Leģions"

      29777416
      Tiekamies plkst. 19:00 Basketbola halles foajē un dosimies laukā sportot! Līdzi noteikti jāņem laikapstākļiem piemērots apģērbs. Treneris – Sergejs Deņisovs.

    • Atvērtā Ci Gun nodarbība
      27.09.2017 19:00
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Atvērtā Ci Gun nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Badmintons
      27.09.2017 19:00
      Jaunjelgavas novads, Sērene, Sērenes sporta centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Badmintons Sērenes sporta centrā.

    • Āra vingrošanas nodarbības
      27.09.2017 19:00
      Aizkraukle, Lāčplēša 21A

      Masu pasākums

      Organizē
      Aizkaukles Sporta centrs

      26446219
      Aicināti visi interesenti. 2nodarbības (nūjošana un vingrošana). Nodarbības notiks Lāčplēša ielā 21A, vai Draudzības krastmalā 6. Vairāk informācijas pa tālruni 26446219.

    • Tautas programmas “Nāc un sporto!” skriešanas un nūjošanas pasākums
      27.09.2017 19:00
      Reņķa dārzs, Ventspils

      Masu pasākums

      Organizē
      Kārlis Gubāts

      26490802
      Tautas programmas “Nāc un sporto!” skriešanas un nūjošanas pasākums. Tiekamies Ventspilī, Reņķa dārzā.

    • TAICZI - universāls visu lietu un parādību likums
      27.09.2017 19:00
      Rīga, Aglonas iela 35-k2

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rīgas u-šu kungfu sporta skola

      29105042
      Taiczi — cīņas māksla un atveseļojošā vingrošana. Pateicoties savam maigumam, vienmērīgumam un ritmiskumam, taiczi vingrinājumi rada vienmērīgu slodzi visām muskuļu grupām, saitēm, cīpslām, locītavām, viegli tās masējot, saglabājot lokanību, elastību, darbspēju un ilggadību.

    • Vēderdejas
      27.09.2017 19:30
      Rīga, Lāčplēša iela 24, 6.stāvs, deju studija "ELMIRA

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Deju studija ELMIRA

      28320338
      Vēderdeju nodarība iesācējiem. Vairāk informācijas pa tālruni 28320338.

    • "Port de Bras" ar aerobikas studiju "Santa Dipalestra"
      27.09.2017 20:00
      Rīga, Mazā Buļļu - 11

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Ilona Ducka-Krastiņa

      26433828
      "Port de Bras" - viens no modernākajiem fitnesa veidiem sievietēm. Deja - tas ir dvēseles lidojums. Privātstudijā apmeklētāju skaits ir ierobežots.  Lūdzam pieteikties iepriekš pa tālruni: 26433828.

    • CrossFit atvērtā iepazīšanās nodarbība
      27.09.2017 20:00
      Rīga, Valentīna iela 16 k-1

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      CrossFit Rīdzene

      26163463
      CrossFit ir lieliska nodarbe fiziskās formas uzlabošanai. Funkcionālās kustības, kas tiek pielietotas treniņos, lielākoties aptver visu ķermeņa muskulatūru. Slodzi ir iespējams pielāgot, lai gūtu optimālu efektu katram grupas apmeklētājam, neatkarīgi vai tas ir augsta līmeņa sportists vai iesācējs.

    • Esi kustīgs. Esi vesels.
      28.09.2017 7:10
      Ogre, Skolas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "OSPORTS"

      29245365
      Atklātais treniņš - rīta rosme. Nodarbība būs piemērota jebkuram - nav nozīmes iepriekšējai fiziskajai sagatavotībai, atliek vien ņemt līdzi sporta apģērbu un nodrošināties ar apņēmību būt kustīgam. Bez maksas.

    • Atvērtā sporta nodarbība - CARDIO BLAST
      28.09.2017 07:30
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Augstas intensitātes intervālu treniņš cilvēkiem ar iepriekšēju fizisko sagatavotību. Treniņa metode apvieno augstas intensitātes vingrinājumu izpildi ar mazākām atpūtas pauzēm starp uzdevumiem. Tā mērķis ir samazināt ķermeņa tauku procentuālo daudzumu, attīstīt izturību, spēku un ātrumu.

    • Skriešanas un dejošanas diena
      28.09.2017 8:00
      Jelgava, Akmeņu 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Jelgavas 4.vidusskola

      29728665
      Sportisko aktivitāšu diena Jelgavas 4.vidusskolā. 8:00 rīta vingrošana pie skolas. 8:15 visa skola skrien 30 min, bet starpbrīžos dejošanas zibakcija "Dejo ar Anniju!"

    • Aktīvā soļošana
      28.09.2017 08:20
      Jelgava, Uzvaras iela 10, Jelgavas 3.sākumskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Larisa Drusta

      28443282
      Aktīvā soļošanā piedalīsies skolēni no 1.-6. klasei. Soļosim no 26.septembra.- 28. septembrim.

    • Trenažieru diena
      28.09.2017 10:00
      Skrundas novads, Nīkrāces pagasts, Nīkrāces pamatskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Nīkrāces pagasta sporta organizatore

      26665663
      Pasākums domāts ikvienam interesentam.

    • SEMINĀRS: FIZISKO DARBSPĒJU NOVĒRTĒŠANA SPORTĀ
      28.09.2017 10:00
      Rīga, Brīvības gatve 333

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Treneru tālākizglītības centrs

      27717372
      Mūsdienīgam sporta trenerim ir jāprot orientēties pieejamajās iespējās gan veicot patstāvīgu darbaspēju novērtēšanu, gan izprast sporta mediķu un zinātnieku veikumu. Seminārā tiks sniegta informācija par fizisko darbaspēju novērtēšanas testiem.

    • ESI PIRMAIS
      28.09.2017 10:00
      Daugavpils, Kandavas iela 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Programmas skolotājs (sporta un sociālo zinību skolotājs) 4. kursa studenti

      27149987
      Pasākums tiek organizēts Daugavpils Universitātes programmas - skolotājs (sporta un sociālo zinību skolotājs) studentiem, lai pārbaudītu viņu fizisko sagatavotību un aktīvi pavadītu laiku.

    • Sportā rodas prieks
      28.09.2017 10:30
      Priekuļu novads, Liepas pagasts, Maija iela 6

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Natālija Buličeva

      28349745
      Eiropas Sporta nedēļas ietvaros pirmsskolas bērni katru dienu veiks kādas sporta aktivitātes: rīta vingrošana, orientēšana, riteņbraukšana, pārgājiens un tamlīdzīgi.

    • “Latviešu tautas rotaļas”
      28.09.2017 10:30
      Daugavpils, Ventspils iela 2a, Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Aina Kucina

      26564123
      Pirmsskolas skolēni, no trim līdz septiņiem gadiem, ies dažādās latviešu tautas rotaļās, kuras prasa veiklību, uzmanību, attapību.

    • Jēkabpils reģiona vispārizglītojošo skolu audzēkņu rudens kross
      28.09.2017 11:00
      Jēkabpils, Neretas iela 121, Jēkabpils Mežaparks

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils sporta skola

      26321112
      Skriešanas sacensības mežā, visu Jēkabpils reģiona skolu audzēkņiem. Kārtējais satikšanās un kopā būšanas prieks, pozitīva konkurence, veselīgi pavadīta dienā svaigā gaisā un pie dabas, kur ikviens kļūst labāks, draudzīgāks un smaidīgāks.

    • Āra sporta nodarbība Ābolītī
      28.09.2017 11:00
      Durbe, skolas 5a

      Cits

      Organizē
      Alise Ansone

      28662110
      Pirmsskolas izglītības iestādes ''Ābolītis'' sagatavošanas grupas sporta nodarbība ārā - dažādi vingrošanas elementi un aktīvs sports ne tikai telpās, bet arī laukā.

    • Pirmsskolnieku Futbola čempionāts 2017
      28.09.2017 11:00
      Daugavpils, Bauskas 104A, Daugavpils 27.pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Olga Dmitrijeva

      65433379, 26741850
      Futbola čempionātā piedalīsies 5-6 gadu vecuma bērni. Notiks trīs spēles dažādās grupās . Pasākums notiks ārā iestādes laukumā. Ieplānots iepazistināt audzēkņus ar futbola vēsturi, spēles noteikumiem un novadīt treniņu. Čempionātā būs pieaicināti līdzjutēji un visus gaidīs pārsteigumi.

    • Skrienam savam priekam
      28.09.2017 11:00
      Vilgāle, Vilgāles sporta stadions

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Špiguns

      22037294
      Distanču skriešana. Vairāk informācijas pa tālruni 22037294.

    • "Mēs, sports, Eiropa!"
      28.09.2017 11:10
      Daugavpils, Ģimnāzijas iela 32

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Maija Skrūzmane

      26824634
      Iecerētas divas aktivitātes. 1.-3. klasēm šautriņu mešana mērķī no noteikta attāluma. 4.-9. klases badmintona vienspēle. Summējas klases rezultāts.

    • "Esi kustīgs"
      28.09.2017 12:00
      Krāslava, Pils 5,

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Natālija Raudive

      29216505
      Aktivitāšu piedāvājums skolas stadionā, 4.-5.klasēm. Skolēniem tiks piedāvāts veikt daudzveidīgus posmus - basketbola metieni, prese, pietupieni, vingrinājumi ar lecamauklu, skrējiens, badmintona piespēles, bumbas žonglēšana ar kāju. Visu vingrinājumu skaits tiks summēts. Aktīvākie tiks atzīmēti. Vairāk informācijas pa tālruni 29216505.

    • Pusdienlaika vingrošana
      28.09.2017 12:15
      Gulbene, Ābeļu iela 2

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dace Anča

      29295359
      "Pusdienlaika vingrošana" 28-09-2017, 12:15 - 12:30 Pie Gulbenes novada domes Eiropas sporta nedēļas ietvaros pie Gulbenes novada domes uz pusdienlaika izkustēšanos un izvingrošanos aicināts ikviens garāmgājējs kā arī Gulbenes novada domes darbinieki.

    • Jūrmalas skolēnu čempionāts futbolā 7.- 9. klase
      28.09.2017 12:30
      Jūrmala, Kauguri, Raiņa ielā 118, Kauguru vidusskolas sporta laukumā

      Cits

      Organizē
      Jūrmalas Sporta skola

      67736378
      Jūrmalas skolēnu čempionāts futbolā ar mērķi popularizēt futbolu kā veselīgu un sportisku dzīves veidu. Vairāk informācijas pa tālruni 67736379.

    • Eiropas sporta nedēļa Valgundes pagastā
      28.09.2017 14:00
      Valgundes pagasts, Kalnciema sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Sarmīte Belte

      26003378
      8:15 Rīta rosme 14:00 Šautriņu mešana 14:00 Militārā šķēršļu josla 18:30 Ģimeņu turnīrs

    • Rīgas Rīnūžu vidusskolas futbola turnīrs (6. - 7. kl. gr. )
      28.09.2017 14:00
      Rīga, Augusta Domabrovska iela 88

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Rihards Latkovskis

      29788881
      Rīgas Rīnūžu vidusskolas futbola turnīrs zēniem (6. - 7. kl. gr. ) Katrai klasei viena vai vairākas komandas. Uz laukuma 4 spēlētāji un 1 vārtu sargs Mērķis: Popularizēt fiziskās aktivitātes Popularizēt futbolu Noskaidrot labāko Rīgas Rīnūžu vidusskolas klašu komandu.

    • "Veselības takas pasākums visai ģimenei"
      28.09.2017 14:30
      Jēkabpils novads, Dignājas pagasts, Dignājas pamatskolas sporta laukums un parka teritorija

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils novada pašvaldība

      28677242
      Organizēts veselības takas pasākumus ģimenēm, veicot trasi skrienot, nūjojot vai staigājot ar kombinētiem sporta elementiem, sadarbībā ar fizioterapeitu iemācīties pareizi iesildīties un atsildīties pēc sporta aktivitātēm. Organizatori nodrošinās ar sporta inventāru. Bez iepriekšējas pieteikšanās.

    • Eiropas sporta nedēļa “Daugavpils Būvniecības tehnikums”
      28.09.2017 15:10
      Daugavpils, Jātnieku iela 87

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Juris Ozols

      27528220
      Sacensībās drīkst piedalīties visi “Daugavpils Būvniecības tehnikums” izglītojamie un darbinieki. Grūšana 1 minūte ar labo un kreiso roku.

    • Latvijas čempionāts futbolā U16
      28.09.2017 16:00
      Tukums, Pauzeru pļavas mākslīgais laukums, Revolūcijas iela 4

      Masu pasākums

      Organizē
      Futbola klubs Tukums 2000

      26222273
      Latvijas čempionāts futbolā U14 starp Tukums 2000 - SK Babīte.

    • Eiropas sporta nedēļa - pludmales volejbola diena
      28.09.2017 16:00
      Balvu novads, Tilža, Raiņa iela - 15, Tilžas vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Jānis Melnis

      28733244
      Piedalās pagasta iedzīvotāji.

    • Bumbošanās prieks
      28.09.2017 17:00
      Liepāja, Apšu iela 6

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Anda Ziemele

      29520516
      Sanāksim kopā- bērni, vecāki un darbinieki, lai visi jautri, aktīvi pavadītu kopā laiku sportojot. Notiks sacensības futbolā, baketbolā un volejbolā. Sniegsim bērniem iedvesmu - izvēlēties aktīvu dzīvesveidu!

    • "Fly PiYo" no aerobikas studijas "Santa Dipalestra"
      28.09.2017 17:15
      Rīga, Mazā Buļļu - 11

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Ilona Ducka-Krastiņa

      26433828
      Antigravitācijas treniņš šūpuļtīklos. Pilates vingrinājumi apvienoti ar yoga vingrinājumiem. Trenējam muskuļus, stiepjam mugurkaulu, līdojam un izbaudam dzīvi! Lūdzam pieteikties iepriekš pa tālruni: 26433828.

    • Atvērtā Taibokss nodarbība sievietēm!
      28.09.2017 17:30
      Rīga, Kleistu iela 14

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      29878972
      Atvērtā Taibokss nodarbība sievietēm! Vairāk informācijas pa tālruni 29878972.

    • Limbažu 3.vidusskolas sporta zāles atklāšana
      28.09.2017 17:30
      Limbaži, Parka iela 38

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26334664
      Limbažu 3.vidusskolas sporta zāles atklāšana sportiskā gaisotnē. Vairāk informācijas pa tālruni 26334664.

    • Nūjošanas - skriešanas seriāls "Cēsu apļi"
      28.09.2017 17:30
      Cēsis, Cēsu Pils parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Cēsu novada pašvaldība

      25661300
      Uzdevums - stundas laikā veikt pēc iespējas vairāk apļu (ejot, soļojot, nūjojot, skrienot). Temps un kopējais veiktais distances garums pēc individuālajiem ieskatiem un spējām.Uzvarētāji tiks noteikti pēc nedēļas laikā veikto apļu kopsummas.

    • Ārstnieciskā vingrošana
      28.09.2017 18:00
      Ķekava, Laukumā Fortius pie Ķekavas sporta kluba "Bultas"

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Ārstnieciskā vingrošana. Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Ventspils Kikboksa Leģiona organizētā "Atvērto durvju diena"
      28.09.2017 18:00
      Ventspils, Sporta iela 7/9, Olimpiskā centra “Ventspils” boksa zālē

      Masu pasākums

      Organizē
      "Ventspils Kikboksa Leģions"

      29777416
      Aicinām visus sportot gribētājus iepazīties un izmēģināt kikboksu! Treneris – Sergejs Deņisovs.

    • Nūjotāji Skrundā tiekas!
      28.09.2017 18:00
      Skrunda, Saldus iela 23, Skrundas pilsētas estrāde

      Masu pasākums

      Organizē
      Skrundas novada pašvaldība

      29570360
      Nūjotāji tiekas , lai kopā izstaigātu Skrundas mazās, ieliņas un atrastu jaunus domubiedrus, ar ko turpmāk kopā varētu doties nūjot.

    • Fizio-Stiepšanās nodarbība ar Oskaru Muižnieku
      28.09.2017 18:00
      Rīga, Kr.Valdemāra 100

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      SIA ''Baltijas Fizioterapija"

      27004006
      Mēs uzskatām, ka stiepšanās ir jebkuru treniņu neatņemama sastāvdaļa. Tā samazina traumu risku un uzlabo ķermeņa mobilitāti. Eiropas Sporta nedēļā mēs aicinām uz atvērto nodarbību fizioterapeita vadībā tos, kas ikdienā nodarbojās ar dažādiem izturības sporta veidiem. Lūgums iepriekš pieteikties.

    • Sporto visi brīvā dabā
      28.09.2017 18:30
      Salacgrīva, sporta un atpūtas komplekss "Zvejnieku parks", Sporta 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Mārīte Jankovska

      28626884
      Pasākums domāts ikvienam, kas vēlas izkustēties. Pasākums notiek brīvā dabā un piedalīties var gan iesācēji, kuriem nav īpaša sagatavotība, gan jau ar pieredzi. Nodarbība tiks pielāgota ikvienam.

    • Vingrošanas nodarbība.
      28.09.2017 18:30
      Ogre, Skolas iela 18

      Masu pasākums

      Organizē
      oveselība

      26311829
      Vingrošanas nodarbība visiem interesentiem. Pieteikšanās pirms pasākuma - Judīte Stāvus - 26311829 Nodarbība notiks - ALfitness sporta klubā . Bez maksas.

    • Skriešanas skola ar Anatoliju Macuku
      28.09.2017 18:30
      Jēkabpils, Brīvības iela 289, Jēkabpils stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils sporta centrs

      26321112
      Skriešanas skola - skriešanas padomi iesācējiem ar kopīgu aktīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju kam treniņa laikā seko jautājumi un atbildes uz interesējošiem pasākumiem.

    • Taibokss - iepazīšanās nodarbība !
      28.09.2017 18:30
      Rīga, Burtnieku iela 37

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs "Fair Fighting"

      25 542 580
      Atvērtā Taibokss nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 25 542 580.

    • Skrienam rudenī
      28.09.2017 18:40
      Lubāna, Lubānas novads, Krasta iela 6

      Masu pasākums

      Organizē
      Lubānas novada pašvaldība

      26649344
      Tiekamies visi skriet gribētāji Lubānas vidusskolas stadionā. Vecuma ierobežojuma nav. Iesildīšanās, skriešanas vingrinājumi, atbildes uz jautājumiem kā pareizi skriet un gūt prieku no tā. Lielā skriešana notiks dabastakā "Aiviekstes ozoli".

    • galda teniss un novuss
      28.09.2017 19:00
      Jaunjelgavas novads, Sērene, Sērenes sporta centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Galda teniss un novuss.

    • KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība)
      28.09.2017 19:00
      Ķekava, Skolas iela 2, Ķekavas sākumskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      KSMR Fitness

      26423130
      KSMR Fitness (Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība). Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Zumba Fitness Eiropas Sporta nedēļas ietvaros
      28.09.2017 20:00
      Rīga, Baldones iela 7

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Flēra Pētersone

      29922324
      Nāc un ļaujies Zumba Fitness burvībai, nodarbībā, kurā gūsti prieku un piešķir ķermenim tonusu! Līdzi - maiņas apavi, ūdens un ērts apģērbs. Eiropas Sporta nedēļas ietvaros jaunajiem klientiem 1.apmeklējums bez maksas. Kā arī būs iespēja iegādāties nodarbību abonementus par pievilcīgām cenām.

    • Nakts orientēšanās
      28.09.2017 20:00
      Gulbenes novads, Lizums

      Masu pasākums

      Organizē
      OK "Pūznis"

      29295359
      Gulbenes novada orientēšanās sacensību seriāla "Gulbene 2017" noslēdzošā 8.kārta (nakts). Starts no pl.20:00 - 21:00 Lizuma stadionā.

    • Orientēšanās sacensības "Alnis 2017"
      28.09.2017 20:00
      Jelgava, Langervalde

      Masu pasākums

      Organizē
      Jelgavas NSC/Alinis OK

      26542051
      Nāc un piedalies orientēšanās sacensībās. Nakts kārta ar startu plkst.20.00! Vairāk informācijas 26542051.

    • Atvērtā Olymp sieviešu FITBOX nodarbība
      28.09.2017 20:30
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Atvērtā Olymp sieviešu FITBOX nodarbība. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Esi kustīgs. Esi vesels.
      29.09.2017 7:10
      Ogre, Skolas iela 12

      Masu pasākums

      Organizē
      biedrība "OSPORTS"

      29245365
      Atklātais treniņš - rīta rosme. Nodarbība būs piemērota jebkuram - nav nozīmes iepriekšējai sagatavotībai, atliek vien ņemt līdzi sporta apģērbu un nodrošināties ar apņēmību būt kustīgiem. Bez maksas.

    • Rīta vingrošana un sporta aktivitātes pirmskolas izglītības iestādē "Rūķīši"
      29.09.2017 08:00
      Līvāni, Rīgas iela 13

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      MJC "Kvartāls", b/d "Rūķīši

      29537229
      Pirmskolas izglītības iestādes "Rūķīsi" grupiņās notiek rīta vingrošana visas nedēļas garumā. Sporta stundās stafetes rotaļas ar uzsvaru uz veselīgu dzīves veidu.

    • Vesels solis
      29.09.2017 08:15
      Rīga, A. Čaka iela 124 -1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Iluta Pļaviņa

      28659295
      Pirmsskolas izglītības iestādes "Rotaļkāre" veselību veicinošs kustību rīts bērniem ar vecākiem. Pasākuma saturā trīs sajūtu takas - meža, jūras un pilsētas, kuras šķērsojamas ar basām pēdām.

    • Sporta diena
      29.09.2017 9:00
      Rīga, Sarkandaugavas 22, Puškina licejs

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      V. Filipko

      +37126160770
      Dalībnieki: 5. -9. klases skolēni. Katram jāskrien savu kilometru. Katram sava aktivitāte pēc izvēle: futbols, streetbols, volejbols, tiklbols, tautas bumba.

    • Jautro stafešu diena
      29.09.2017 10:00
      Jelgava, Uzvaras iela 10, Jelgavas 3.sākumskola

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Inta Gurkle

      26735239
      Stafetes ar futbola elementiem no 2.-5.klasei.

    • Konference "Sports, veselība un aktīva novecošana"
      29.09.2017 10:00
      Rīga, Latvijas Nacionālā bibliotēka

      Cits

      Organizē
      Latvijas Ārstu biedrība

      29144236
      Konference sporta speciālistiem - treneriem un sporta skolotājiem par sporta aktivitātēm senioriem. Konferences laikā tiks apskatītas šādas tēmas: Aktīvas novecošanas teorētiskie un pratiskie aspekti; Novecošana un hormoni; Senioru sports ortopēda skatījumā; Locītavu slimības un fiziskās aktivitātes vecāka gadagājuma cilvēkiem u.tml. Lektori: sporta ārsts A. Vāvere, kardioloģe I. Mintāle, traumatologs, ortopēds M. Ciems, bioloģe L. Plakane u.c.

    • Lai pārņem sportošanas prieks
      29.09.2017 10:00
      Kuldīga, Pļavas iela 11, Kuldīgas PII Cīrulītis

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Dzidra Saliņa

      26044109
      Sporta pasākumi notiks visas nedēļas garumā, tajos tiks iesaistīti visi audzēkņi un iestādes darbinieki. Paredzētie pasākumi: - pagalma spēles ar fizioterapeiti - vingrošana Cīrulīša pagalmā - velodiena lielajiem bērniem - stafetes apkārt bērnudārzam - kustību rotaļas ar rudens rūķiem un Miķelīti.

    • "Sportoju ar prieku!"
      29.09.2017 10:30
      Daugavpils, Ventspils iela 2a, Daugavpils pilsētas 15. pirmsskolas izglītības iestāde

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Aina Kucina

      26564123
      Pirmsskolēniem tiks organizēts sportiski izklaidējošs pasākums, kura laikā tiks novērtēti katra bērna sasniegumi šajā nedēļā.

    • Māmiņu vingrošana ar bērniem
      29.09.2017 10:30
      Ķekava, Ķekavas kultūras nams

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Māmiņu vingrošana ar bērniem. Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Grūtnieču vingrošana
      29.09.2017 11:30
      Ķekava, Ķekavas kultūras nams

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Grūtnieču vingrošana. Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Erasmus+Sprinters - skriešanas sacensības.
      29.09.2017 12:00
      Mērsrags, Skolas iela 8

      Masu pasākums

      Organizē
      Ivars Indruškevičs

      26455993
      Skriešanas sacensības Erasmus+Sprinters. Vairāk informācijas par pasākumu pa tālruni 26455993.

    • Atvērtā sporta nodarbība - Lunch Joga
      29.09.2017 12:00
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Nodarbība satur speciālus kompleksos vingrinājumus, jogas-relaksācijas, elpošanas vingrinājumus. Slodze un vingrinājumu izpildīšana pakāpeniski tiek palielināta attiecīgi vecumam, fiziskajam stāvoklim un iespējām. Jogas prakse veicina slimību profilaksi, dziedināšanu un organisma atjaunošanos.

    • Eiropas sporta nedēļa - ģimeņu sporta diena
      29.09.2017 12:00
      Balvu novads, Tilža, Raiņa iela - 15, Tilžas vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      Jānis Melnis

      28733244
      Piedalās pagasta ģimenes - māte, tēvs un bērni. Komandā minimāli 3 - maksimāli 5 cilvēki Skriešana, mešana, lēkšana un citi uzdevumi. Noslēgumā visi tiek aicināti uz siltu tēju.

    • Pilates joga
      29.09.2017 12:30
      Rīgā, Blaumaņa iela 8

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      SMART FITNESS SIA

      67282223
      Ir vairāki iemesli, kas cilvēkus pamudina sākt nodarboties ar jogu, viens no tiem ir vēlme atbrīvoties no muguras sāpēm, traumu sekām vai citiem veselības traucējumiem. Esi harmonisks pēcpusdienā!

    • Rgas skolu atklatās sacensības virves vilkšanā
      29.09.2017 13:00
      Rīga, Sarkandaugavas iela 24

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Latvijas virves vilksanas federacija un Rīgas pasvaldības policija

      22010917
      Dalībnieki: sacensības notiek 2 klašu grupās 6.-9. klašu audzēkņi; 10.-12. klašu audzēkņi. Komandā 8 dalībnieki, 3 rezervisti un komandas pārstāvis.- Var pieteikt jauktas komandas 4 zēni un 4 meitenes, kā arī zēnu un meiteņu komandas. Sacensību kārtība atkarīga no pietekamu skaita.

    • Eiropas sporta nedēļa Valgundes pagastā
      29.09.2017 13:00
      Valgundes pagasts, Kalnciema sporta zāle

      Masu pasākums

      Organizē
      Sarmīte Belte

      26003378
      8:15 Rīta rosme 13:00 Orientēšanās sacensības 13:00 Jautrās stafetes

    • "Vingrosim ārā kopā ar fizioterapeiti"
      29.09.2017 13:30
      Jēkabpils novads, Dunavas pagasts, Dunavas pamatskolas sporta laukums un parka teritorija

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils novada pašvaldība

      28677242
      Organizēts pasākums visai ģimenei - demonstrējot āra trenažieru pareizu izmantošanu, fizisko aktivitāšu nozīmi, sadarbībā ar fizioterapeitu, mācīties pareizi vingrot un noteikt veselīgu slodzi. Organizatori nodrošinās ar sporta inventāru. Bez iepriekšējas pieteikšanās.

    • Pagalma komandu 10.kausa izcīņa futbolā 5x5
      29.09.2017 14:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Masu pasākums

      Organizē
      Rēzeknes bērnu - jaunatnes sporta skola

      64623294
      Futbola un veselīga dzīves veida popularizēšana jauniešu vidū. Dalībnieki - Rēzeknes pilsētas un novada jaunieši divās vecuma grupās: 7 - 11 gadi un 12 - 16 gadi. Vienā komandā var pieteikt dalībniekus, kas dzīvo vienā mājā, kaimiņu mājās uz vienas ielas, vienā pilsētas rajonā vai novada ciemā.

    • Skolotāju sporta diena
      29.09.2017 14:00
      Jelgava, Akmeņu 1

      Iestādes/uzņēmuma pasākums

      Organizē
      Jelgavas 4.vidusskola

      29728665
      Skoloāju sporta diena Jelgavas 4.vidusskolā! Sāksim 8:00 no rīta ar vingrošanu pie skolas, kam sekos sporta aktivitātes skolotājiem brīvā dabā plkst.14:00.

    • Zemas intensitātes vingrošana senioriem
      29.09.2017 15:00
      Baloži, Skolas iela 6, Baložu vidusskolas sporta komplekss

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Zemas intensitātes vingrošana senioriem. Vairāk infomācijas pa tālruni 26423130.

    • RUB aktīvā pēcpusdiena
      29.09.2017 15:00
      Rīga, Dzegužkalns

      Cits

      Organizē
      Rīgas uzņēmēju biedrība

      26711789
      Rīgas uzņēmēju biedrība saviem biedriem, biedru ģimenes locekļiem un sadarbības partneriem rīko #BeActive pēcpusdienu ar mērķi aktīvā gaisotnē caur dažādiem uzdevumiem un disciplīnām labāk iepazīt Rīgas augstāko kalnu - Dzegužkalnu - un tā apkārtni.

    • Baseina sezonas atklāšanas sacensības peldēšanā
      29.09.2017 17:00
      Jēkabpils, Kurzemes iela 8, Citrus sporta peldbaseins

      Cits

      Organizē
      Jēkabpils sporta centrs

      26321112
      Ikvienam peldētpratējam tiek dota iespēja baudīt ūdenspriekus sacensību atmosfērā un aktīvi pavadīt dienu!

    • Nūjošanas - skriešanas seriāls "Cēsu apļi"
      29.09.2017 17:30
      Cēsis, Cēsu Pils parks

      Masu pasākums

      Organizē
      Cēsu novada pašvaldība

      25661300
      Uzdevums - stundas laikā veikt pēc iespējas vairāk apļu (ejot, soļojot, nūjojot, skrienot). Temps un kopējais veiktais distances garums pēc individuālajiem ieskatiem un spējām.Uzvarētāji tiks noteikti pēc nedēļas laikā veikto apļu kopsummas.

    • Galda spēļu NAKTS TURNĪRS
      29.09.2017 18:00
      Dundaga, Pils iela 9, Dundagas Brīvā laika pavadīšanas centrs

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Dundagas novada pašvaldība

      29191969
      Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja spēlēt dažādas galda spēles - novusu, galda tenisu, gaisa hokeju, šautriņas, dambreti, šahu. Īpaši aicināti piedalīties seniori, kuri varēs pārbaudīt savas spējas prātu attīstošās spēlēs - kriminālmīklu minēšanā, domino un kāršu spēlē.

    • ''RĒZEKNE OPEN 2017'' Nakts futbola turnīrs (7x7)
      29.09.2017 18:00
      Rēzekne, Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      organizē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar „Rēzeknes FA”

      28303909
      Eiropas sporta nedēļas ietvaros tiek rīkots „RĒZEKNES OPEN 2017'' NAKTS FUTBOLA TURNĪRS, ar mērķi veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu un noskaidrot spēcīgāko minifutbola amatieru komandu ,kā arī mainīt iedzīvotāju paradumus un aicināt būt fiziski aktīviem.

    • Nakts orientēšanās labirints
      29.09.2017 18:00
      Rēzekne, 18.novembra iela 39

      Masu pasākums

      Organizē
      Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde

      64622092
      Tā kā orientēšanās sports iekļauj aktīvu pārvietošanos, tad šī būs lieliska iespēja izkustēties un ātri atrast kontrolpunktus orientēšanās labirintā. Piedalīties aicināti visi interesenti.

    • Sporto visi Rudbāržos
      29.09.2017 19:00
      Rudbāržu pagasts, Skrundas novads

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Skrundas pašvaldība

      26261729
      Būs dažādi sporta veidi kur katrs varēs piedalīties. Katram būs iespēja veikt 10 basketbola soda metienus, 10 metienus šautriņās un lekšana ar lecamauklu.

    • Spēka treniņš
      29.09.2017 19:00
      Daugmales pamatskola, “Skola”, Daugmale, Daugmales pag., Ķekavas novads, LV-2124

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Spēka treniņš. Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Sejas jogas meistarklase
      29.09.2017 19:00
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Sejas jogas meistarklase. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Zumba
      29.09.2017 19:00
      Jaunjelgavas novads, Sērene, Sērenes sporta centrs

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta klubs Sērene

      26137326
      Zumba Sērenes sporta centrā.

    • Vislatvijas Orientēšanās nakts
      29.09.2017 20:00
      Visā Latvijā

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Orientēšanās federācija

      26470447
      Orientēšanās nakts sacensības 29. septembrī no plkst. 20.00 līdz 23.00 vienlaikus notiks vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Jūrmalā, Talsos un citur, ļaujot sportiskā garā atklāt līdz šim neiepazītās vietas savā pilsētā. Aizraujoši būs gan lieliem, gan maziem, turklāt atzīmēšanās kontrolpunktos notiks ērti - ar mobilās aplikācijas palīdzību. Pilsētas iepazīšanā līdzi jāņem draugi, jo piedalīties sacensībās varēs komandas divu līdz piecu cilvēku sastāvā.

    • Jūrmalas orientēšanās nakts
      29.09.2017 20:00
      Jūrmala, Aizputes iela 1a, Lielupes pamatskola

      Cits

      Organizē
      Latvijas Orientēšanās federācija

      20252282
      Jūrmalas orientēšanās nakts. Vairāk informācijas pa tālruni 20252282.

    • Skrējiens "Daugavpils-Mežciems"
      30.09.2017 8:30
      Daugavpils, Rīgas iela 22, Vienības laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Sporta un jaunatnes departaments

      28371887
      Vēsturiskais skrējiens „Daugavpils-Mežciems” startēs 30.09 Vienības laukumā. Bezmaksas reģistrācija norit līdz 28.septembrim interneta vietnē www.sportlat.lv (ej.uz/mezciemaskrejiens). Izvēlies sev piemērotu distanci 5 km, 10,5km vai pusmaratonu (21.0975 km). Bērniem notiks 200m un 700m skrējieni.

    • Salaspils pusmaratons "Noķer vēju 2017"
      30.09.2017 9:00
      Salaspils, Nacionālais botāniskais dārzs

      Masu pasākums

      Organizē
      Salaspils sporta nams

      27745699
      30.09. pasākuma "Noķer vēju 2017" programma: 09:00 – 10:45 Reģistrācija, numuru un čipu saņemšana 5; 10; 21km skrējienam 10:00 Starts 21 km pusmaratonam 10:30 Starts 10 km skrējienam un nūjošanai 11:00 Starts 5km skrējienam 13:30 Apbalvošana

    • Nūjošanas pārgājiens.
      30.09.2017 9:30
      Ogre, Zilie kalni

      Masu pasākums

      Organizē
      oveselība

      26311829
      Nūjošanas pārgājiens - dabas parkā 'Zilie kalni". Divi maršruti - 15.km. un 7.km. ( izmaiņas var sekot, jo viss atkarīgs no laika apstākļiem) Ja nepieciešamas nūjas - pieteikšanās iepriekšējā - zvanot Judīte stāvus - 26311829 Dalība - bez maksas.

    • Futbola diena Mērsragā
      30.09.2017 10:00
      Mērsrags, Skolas iela 8

      Cits

      Organizē
      Ivars Indruškevičs

      26455993
      Furbola diena Mērsraga vidusskolā. Savā starpā draudzības turnīrā tiksies dažāda vecuma Mērsraga futbola izlases. Spēļu staplaikos notiks dažādi konkursi. Vairāk informācijas pa tālruni 26455993.

    • ASICS Siguldas kalnu maratons 2017
      30.09.2017 10:00
      Sigulda, Svētku laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Biedrība Kalnkāpēju Sporta centrs

      29624863
      Skrējiens pa Gaujas senlejas takām Siguldā. Ikvienam, kas vēlas īstu skriešanas izaicinājumu, jo trasē jāpievārē iespaidīgi kāpumi un kritumi. Trīs distances: 14 km (+600 augstuma metri); 40 km (+1700 augstuma metri); 80 km (+3000 augstuma metri).

    • "Atklātais futbola kauss vīriešu komandām"
      30.09.2017 10:00
      Jēkabpils novads, Dignājas pagasts, Dignājas pamatskolas sporta laukums

      Masu pasākums

      Organizē
      Jēkabpils novada pašvaldība

      28677242
      Jēkabpils novada atklātais futbola kauss vīriešu komandām, uz laukuma 4 spēlētāji + vārtsargs (maksimālais spēlētāju skaits komandā - 8). Pasākuma laikā dažādas papildus aktivitātes. Ar iepriekšēju pieteikšanos līdz 29.septembrim. Dalība sacensībās - bez maksas. Reģistrēšanās līdz 9.30

    • Atvērtā sporta nodarbība - Funkcionālais treniņš
      30.09.2017 10:00
      Rīga, Elijas iela 17, Sporta un SPA centrs "Vingruma klubs"

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      "Vingruma klubs"

      22003383
      Vēlies izbaudīt kārtīgu slodzi izmantojot tikai sava ķermeņa svaru? Izmēģini FUNKCIONĀLO TRENIŅU! Treniņa laikā tiks izpildīti daudz un dažādi vingrinājumi, kas attīstīs gan ķermeņa spēku, izturību, gan mobilitāti.

    • Tukuma kauss O-skrējiens
      30.09.2017 10:00
      Tukums

      Masu pasākums

      Organizē
      COK Silva

      29232026
      Visi orientēšanās sporta un aktīva dzīvesveida cienītāji acinināti piedalīties Tukuma kausa O-skrējienā! Vairāk informācijas .

    • Petanka turnīrs Rudens MIX
      30.09.2017 10:00
      Garkalnes novads, Upesciems

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Petanka sporta federācija

      29444273
      Petanks ir draudzīgs, bezkontakta, stratēģisks sporta veids visām vecuma grupām, kas var pacelt un mest 700g smagu metāla bumbu. Turnīrs "Rudens MIX" ir domāts, lai piesaistītu jaunus, nepieredzējušus spēlētājus, kas spēlēs kopā ar pieredzējušākiem spēlētājiem. Lūgums iepriekš pieteikties zvanot 29444273.

    • Esi aktīvs Eiropas sporta nedēļā
      30.09.2017 10:00
      Mērsrags, Skolas iela 8

      Masu pasākums

      Organizē
      Ivars Indruškevičs

      26455993
      Reģistrēt iespējams jebkādas fiziskās aktivitātes visu grupu iedzīvotājiem visas nedēļas garumā, lai iesaistītu tajās pēc iespējas lielāku iedzīvoju skaitu atbilstoši viņu fiziskajai sagatavotībai, vecumam, interesēm, piemēram, skriešana, nūjošana, pārgājieni, riteņbraukšana, pievilkšanās un citi. Vairāk informācijas pa tālruni 26455993.

    • Iepazīsti savējos
      30.09.2017 10:30
      Ķekava, Skolas iela 2 (aiz Doles tautas nama)

      Masu pasākums

      Organizē
      Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

      26423130
      Iepazīsti savējos. Vairāk informācijas pa tālruni 26423130.

    • Velobrauciens pretī rudenim uz Skrundas lokatora pilsētiņu
      30.09.2017 11:00
      Skrunda, Lielā iela 1 a, Skrundas kultūras nams

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Skrundas novada pašvaldība

      29570360
      Skrundas lokatora pilsētiņa drīz nokļūs Aizsardzības Ministrijas paspārnē un šī ir vienreizēja iespēja šajā, siltām krāsām pielietajā gadalaikā, aizbraukt, apskatīt, un noslēgumā pirms mājup došanās, pie dīķa ugunskurā uzcept līdzpaņemtās desiņas.

    • Bērnu un jauniešu badmintona turnīrs
      30.09.2017 11:00
      Olaine, Zemgales iela 33a, Olaines sporta nams

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines Sporta centrs

      26658689
      Bērnu un jauniešu badmintona turnīrs. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Vilces pagasta strītbola turnīrs
      30.09.2017 11:00
      Jelgavas novads, Vilces pagasts, Madaru iela 4, Vilces sporta halle

      Masu pasākums

      Organizē
      Vladimirs Saņuks

      26216869
      Turnīrs strītbolā , ar soda metienu un trīs punktu metienu konkursu.

    • II Starptautiskais turnīrs džudo "Dinaburga kauss 2017"
      30.09.2017 11:00
      Daugavpils, Stadiona iela 1

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      biedrība DSDC "Singitaj"

      26161276
      Sportistu meistarības pilnveidošana. Iepazīšanās ar kaimiņvalsts kultūras tradīcijām kā arī sporta un draudzības sakaru nostiprināšana starp sportistiem un sporta darbiniekiem.

    • Vieglatlētika vieno visus!
      30.09.2017 11:00
      Saulkrasti, Smilšu iela 3, Saulkrastu vidusskola

      Masu pasākums

      Organizē
      PA "Saulkrastu kultūras un sporta centrs"

      371 26524083
      Pasākums risināsies 25.-29.septembrī Saulkrastu un Zvejniekciema vidusskolās, 30.septembrī Zvejniekciema stadionā. Sacensības notiks divās disciplīnās- tāllēkšanā no vietas un ar ieskrējienu. Uzvarētāji tiks noteikti 8 vecuma grupās.

    • Babītes kauss 2017
      30.09.2017 11:00
      Babītes novads, Piņķi, Rīgas iela 1c

      Cits

      Organizē
      Babītes novada pašvaldība kopā ar biedrību "Sporta klubs Babīte"

      29516853
      "Babītes kauss 2017" ir bērnu futbola turnīrs, kura ietvaros 30. septembrī norisināsies zēnu U-13 futbola sacīkstes.

    • Dinaburga kauss 2017
      30.09.2017 11:00
      Daugavpils, Stadiona iela 1

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Daugavpils sambo un džudo centrs Singitaj

      26161276
      II starptautiskais turnīrs džudo cīņā Daugavpīlī gan meitenēm, gan zēniem. Ar viesu dalību no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Krievijas un Baltkrievijas.

    • Stafešu dienu
      30.09.2017 11:30
      Rīga, Lielvārdes iela 141

      Masu pasākums

      Organizē
      84.vidusskolas

      26558752
      Stafetes komanda sastāv no 4 cilvēkiem (3 vīrieši + 1 sieviete) Katram komandas dalībniekam jāveic 270m gara distance skrienot pa stadionu. Uzvar tā komanda, kura finišu sasniedz pirmā!

    • Grūtnieču vingrošana
      30.09.2017 11:30
      Olaine, Stadiona iela 2, Olaines peldbaseins

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olaines novada pašvaldība

      26658689
      Grūtnieču vingrošana Olaines peldbaseinā. Vairāk informācijas pa tālruni 26658689.

    • Rēzeknes čempionāts svara stieņa spiešanā guļus
      30.09.2017 11:30
      Rēzekne, Pulveža Brieža iela 27

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde

      64622092
      Latgales kauss - Latvijas Kausa izcīņas XV posms svara stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma. Sacensības sieviešu, jauniešu, junioru, open un veterānu (40+; 50+; 60+; 70+) grupā. Pieteikšanās sacensību pieteikšanās sistēmā: http://piedalies.sp.lv

    • Ģimeņu futbola diena
      30.09.2017 12:00
      Balvi

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Balvu Sporta centrs

      29336428
      Ģimeņu futbola diena Balvu Sporta centrā. Vairāk informācijas 29336428.

    • Viļānu novada skrējiens veltīts Aivara Stroda piemiņai
      30.09.2017 12:00
      Viļānu novads, Dekšāres, Nākotnes iela 2

      Masu pasākums

      Organizē
      Lolita Malinovska

      29377318
      Skrējiens notiek jebkuram interesentam 5 dažādās vecuma grupās, kur distances garums no 400m līdz 8,5km. Notiks arī nūjošana (distance 2,5km).

    • Veloorientēšanās Braunavas pagastā
      30.09.2017 12:00
      Bauskas novads, Brunavas pagasts, Ērgļi

      Masu pasākums

      Organizē
      Dace Kalniņa

      27065182
      Aicinām uz veloorientēšanos Brunavas pagastā. Orientēšanās notiks pāros un ar saviem velosipēdiem.

    • Galda teniss
      30.09.2017 12:00
      Limbaži, Parka iela 36

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Olimpiskais centrs "Limbaži"

      26316900
      Galda tenisa turnīrs. Vairāk informācijas pa tālruni 26316900.

    • Fizio-Stiepšanās nodarbība ar Ivitu Orniku
      30.09.2017 13:00
      Mārupe, Kantora iela 128, Mārupes Ledus halle

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      SIA ''Baltijas Fizioterapija''

      24409595
      Mēs uzskatām, ka stiepšanās ir jebkuru treniņu neatņemama sastāvdaļa. Tā samazina traumu risku un uzlabo ķermeņa mobilitāti. Eiropas Sporta nedēļā mēs aicinām uz atvērto nodarbību fizioterapeita vadībā, tos, kas ikdienā aktīvi nodarbojās ar dažādiem sporta veidiem. Lūgums iepriekš pieteikties.

    • Latvijas čempionāts futbolā U14
      30.09.2017 14:00
      Tukums, Pauzeru pļavas mākslīgais laukums, Revolūcijas iela 4

      Masu pasākums

      Organizē
      Futbola klubs Tukums 2000

      26222273
      Latvijas čempionāts futbolā U14 starp Tukums 2000 - Madona.

    • Peldēšanas sacensības "Jūrmalas domes kauss"
      30.09.2017 15:00
      Jūrmala, Rūpniecības ielā 13, Jūrmalas Sporta skolas peldbaseinā

      Sportisks pasākums telpās

      Organizē
      Jūrmalas Sporta skola

      67736379
      Jūrmalas Sporta skola aicina atbalstīt peldēšanas sacensībau "Jūrmalas domes kauss" dalībniekus. Visi atbalstītāji laipni gaidīti Jūrmalas Sporta skolas peldbaseinā.

    • 1.LĪGAS SPĒLE FUTBOLĀ
      30.09.2017 15:00
      Tukums, Kuldīgas 74, Tukuma Sporta skolas stadions

      Masu pasākums

      Organizē
      Futbola klubs Tukums 2000

      26222273
      1.līgas spēle futbolā Tukuma Sporta skolas stadionā starp klubiem Tukums 2000 - Staiceles Bebri!

    • Electric run Jūrmala
      30.09.2017 16:00
      Jūrmala, Dzintari, pie Dzintaru koncertzāles

      Masu pasākums

      Organizē
      Biedrība “INSTANT Sport”

      +371 22019199
      Pasākums visiem fitnesa sagatavotības līmeņiem, vecuma grupām un nacionalitātēm. Mūsu mērķis ir popularizēt “laimīgākos 5KM pasaulē”. 16:30 – 18:00 ZUMBA fitness kopā ar Latvijā un Pasaulē zināmiem treneriem; 18:30 – STARTS Lego bērnu skrējienam; 20:00 – STARTS Electric run Jūrmala 5 KM; 21:00 KONCERTS

    • Nakts peldējums Ventspilī
      30.09.2017 20:00
      Ventspils, Lauku iela 5

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Peldēšanas federācija

      22840906
      Pasākums ikvienam, kurš prot peldēt - ar mērķi neformālā gaisotnē, peldot komandās, vakara gaitā sasniegt rekordu – visgarāko stafetes peldējumu. Nakts peldējuma vadmotīvs ir atgādināt par peldēšanu kā veselīgu un aktīvu fizisko nodarbi. Lai peldēšana gada tumšajos mēnešos spētu ieintriģēt, speciāli šim notikumam padomāts par baseina izgaismojumu un muzikālo pavadījumu, kas peldētājiem un arī skatītājiem padarīs šo pasākumu par vizuāli baudāmu un neaizmirstamu pieredzi. Vairāk informācijas www.naktspeldejums.lv.

    • Nakts peldējums Daugavpilī
      30.09.2017 20:00
      Daugavpils, Raiņa iela 31

      Masu pasākums

      Organizē
      Latvijas Peldēšanas federācija

      22840906
      Pasākums ikvienam, kurš prot peldēt - ar mērķi neformālā gaisotnē, peldot komandās, vakara gaitā sasniegt rekordu – visgarāko stafetes peldējumu. Nakts peldējuma vadmotīvs ir atgādināt par peldēšanu kā veselīgu un aktīvu fizisko nodarbi. Lai peldēšana gada tumšajos mēnešos spētu ieintriģēt, speciāli šim notikumam padomāts par baseina izgaismojumu un muzikālo pavadījumu, kas peldētājiem un arī skatītājiem padarīs šo pasākumu par vizuāli baudāmu un neaizmirstamu pieredzi. Vairāk informācijas www.naktspeldejums.lv.

    • Nakts pārgājiens nekurienē!
      30.09.2017 20:00
      Lubānas novads, Ērgala

      Atvērts draugu pasākums

      Organizē
      Lubānas novada pašvaldība, biedrība "Aborieši"

      26649344
      Pārgājiens paredzēts naktī, vidējas sagatavotības pilsonim. Aptuvenā kilometrāža 40km pa neapdzīvotu purvainu un mežiem bagātu reģionu. Jābūt gatavam uz visu! Dalība no 18 gadiem.

    Dace Zvaigzne

    Eiropas Sporta nedēļas vadītāja

    Ilva Ciemite

    Reģionu pasākumu un brīvprātīgo koordinatore